Aloe vera?

Príspevok v téme: Aloe vera?
nestastenka

ahojte chcela by som sa spytat skusenejsich ,ci sa da akne vyliecit aloe vera-len pitím.vyrazky si nepotieram aloe vera,len ho pijem.ma to v tomto probleme nejaky zmysel?mate skusenost? a za ako dlho by sa mohlo zlepsenie pleti prejavit?vopred dakujem,.viem ze je tu vela tem o akne,ale naozaj som zvedava na to,ci toto konkretne ma nejaky zmysel a ci to uz niekomu z vas pomohlo.naozaj vdaka za kazdy komentar...vdaka

siisa 25

ahoj suns,no bohuzial nemam mail zalozeny a ani niesom z Ba,tak neviem ako,ale kazdopadne dik za to,ze si odpisala

suns

siisa25 - daj mail, poslem na mail, nechcem to tu zverejnovat, vies.. inak ona je z okolia bratislavy, ale ak by si chcela, moznoze ti da kontakt na niekoho z tvojho okolia (ak nie si ba )

simonasimona

osobne ju nepouzivam, pretoze nemam problemy s vyrazkami. Pouziva sa na to ale ALOA PRAVA a je ju velmi tazko zohnat a ked tak, je to trosku viac penazi. Ja som ju zohnala az teraz nedavno pred mesiacom, a to som ju zhanala uz par rokov. Skus sa spytat niekde v dobrom kvetinarstve alebo zahradnictve ci ju nemaju.

radca

sisa 25- na vonkajšie použitie:
Aloe Vera Pleťová voda
AV Umývacia emulzia
AV Krém s propolisom
AV Koncentrát

simonasimona

zubacka- ten roztok je RSB (rezorcinol-kys.salicylova a borova) je velmi dobry, urceny na vredy- vyrazky. S aloe mam tiez dobre skusenosti. Posobi ako dobry detoxikant, ale ma i laxativne ucinky. Vysledok necakajte z jedneho dna na druhy, ale trochu to potrva. Taktiez pomaha na vredy potieranie cerstvou stavou z aloe pravej. Mam rada tieto napoje, vela krat pomoze proti unave, a citim sa lepsie-fit. Dajte si pozor, niektore su aj s cukrom a niektore bez. Keby kazdy den vypijete jednu flasku 500 ml, zdvihla by sa vam hladina cukru. Ale pocula som,ze niektori to miesaju s vodou. Sama som to neskusila- neviem ako chuti.