Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aloe vera?

Príspevok v téme: Aloe vera?
nestastenka

ahojte chcela by som sa spytat skusenejsich ,ci sa da akne vyliecit aloe vera-len pitím.vyrazky si nepotieram aloe vera,len ho pijem.ma to v tomto probleme nejaky zmysel?mate skusenost? a za ako dlho by sa mohlo zlepsenie pleti prejavit?vopred dakujem,.viem ze je tu vela tem o akne,ale naozaj som zvedava na to,ci toto konkretne ma nejaky zmysel a ci to uz niekomu z vas pomohlo.naozaj vdaka za kazdy komentar...vdaka

joni_

ja som pila aloe od Barnys asi pol roka a nic, teraz pijem kvalitnejsie, ale chce to cas. Ako pise radca, treba pozriet na kvalitu, co som si ja pozistovala tak okrem LR este Forever je dobre ja pijem od nich.

radca

ako som uviedol, nie je Alovera ako Aloe Vera. Ak chceš mať istotu o kvalite výrobku a spracovania pozri si na stránku iasc.org IASC je organizácia, ktorá združuje producentov Aloe a kontroluje ich kvalitu, dáva certifikáciu atď. Barny tam nefiguruje. Viem o čom píšem, lebo sám Aloe užívam a ak mám dať nemalé peniaze do zdravia, tak nech to spĺňa všetko to čo má. Ja sám užívam od nemeckej spoločnosti LR, lebo oni majú ešte ako jediný na svete certifikát od SGS Fresenius a oni kontrolujú aj nemocničné prístrje, infúzne roztoky, kozmetiku a ešte mnoho iného. A liečba akné je dlhodobejšia, viem o tom svoje.

tina 2219

Ja mám s aloe dobrú skúsenosť.Podstúpila som detoxikáciu tela, a okrem aloe tam ešte boli aj iné výrobky.

nestastenka

ja pijem aloe vera forte sa to vola od Barny.to je ta firma asi.je to 100%ntne aloe a ma mat zosilneny ucinok,mam ho z lekarne....tak co myslite?moze pomoct?

zubacka

ahoj, mne pomohlo na akne aj voda z lekarne vola sa to roztok RSD predpise ti ho doktorka a stoji len 0,17 eur, cize ako zadarmo, a este je dore, Bitopron Valosun, su to take bakterie ktore ti upravuju travenie a tak, vysledky lebo akne nieje kozny problem, problem je v tele,,,ten biopron stoji viac 8 eur 30tabl. da sa kupit bez receptu v lekarna, ja som ho mala moznost raz vyskusat 5 dni a vydela som vysledky, tiez niesom na take veci zamerana ale toto mi pomohlo, teraz som si ho tiez kupila, aj jazvicky po akne ti pomiznu, alebo ich bude vidno minimalne,,,tot z mojej strany vsetko,,take su moje skusenosti,a aloe vera moze pomoct, ale odporucam pouzit aj inu kozmetiku..