muži a nevera

slusny_muz

NEda sa zovseobecnit nevera ako taka dvomi dovodmi. Kazdy kto podvedie ma na to svoje vysvetlenie, a tych moze byt tisice...

olog

muz dokaze byt neverni za 1. aj ked miluje svoju partnerku ale vidi ze je s nim v posteli nespokojna a on uz s tym nedokaze nic urobit, preto sa zo zvedavosti ci dokaze uspokojit druhu partnerku dopusti nevery
za 2. muz ktori nemiluje svoju partnerku a dosiahne jej plnu spokojnost v sexualnom zivote, vtedy prenho zacina byt sex o nicom tak zacne hladat dalsie vyzvy
... pudy hraju velku rolu pretoze predsalen sme vsetci priroda....

janka

ja som s mojim chlapcom tiez od 15tich-teraz mame obaja 20 a za ten cas mi stale tvrdil, ze ma miluje a je mi verny. aj som mu to verila, az raz prisiel den...ked som stretla dievca, s ktorym ma podvadzal. vtedy sa mi zrutil svet. sice sme stale spolu, no bolo velmi tazke opat si k nemu vybudovat doveru... stale sa bojim, ze to spravi znova. pri kazdom prejave nehy mam v kutiku srdca pocit, ze to je len divadlo... viem, ze ma lubi a ja ho tiez milujem, ale... jednoducho mam strach...toto su asi tie muzske pudy..

katika88

Slusny_muz velmi pekne si to napisal.Ked muz miluje a vazi si zenu tak je verny tej svojej o tom niet pochyb.Proste treba si uvedomit ze kazdy clovek ma svoje hranice posunute niekde inde a na mnohym muzoch je uz z reci jasne vidiet ze su schopny nevery len zeny niekedy klamu same seba.

katika88

Slnie ja ti verim urcite si si nasla dobreho chlapca ved je vela takych ktorym staci jedna na cely zivot pokial im vyhovuje.U nas je to tiez tak ze ja som jeho prva vazna znamost a on je zase moja.A napriklad aj moja sestra s muzom su na tom tak isto a brat so zenou tiez.

slusny_muz

Nieje o to pudoch. Jednoducho niektori jedinci muzskeho pohlavia maju tendeciu podvadzat, ale to aj zeny. Myslim, ze kazdy rozumny muz, ktory si vazi svoju partnerku, zenu, priatelku a nechce je ublizit tak NIKDY ju nepodvedie.