myslite, ze chlap je schopny ostat zene verny? alebo su jeho pudy silnejsie, ako laska?aki su vlastne muzi? lebo vacsina zien ma v tomto spaniesku dedinu...
muži a nevera
formulak: tak nech si pomoze sam, aj ja to tak robim.
Lera:asi ano, ale ja im aj tak neverim, ani tomu svojmu, ma 30 a tiez zazil, len aby sa raz nezlomil.
lolavanila:no nemozem uplne suhlasit, viem, ze moj frajer mal velakrat prilezitost, jedna jeho kolegyna sa ustavicne okolo neho obsmietala, balila ho tak okato, ze jej skoro oci vypadli..a on nastastie nic..ale podla mna je to tym, ze ma 35 a uz si v zivote presiel kadecim, zazil si toho na svoj vek az prilis vela a vie si vazit to , co ma...vela ludi to nedokaze, ale nielen chlapi, zeny tiez..
olog: ten moj ex,, bol panic, ked som s nim zacala chodit, boli sme spolu 3 roky, potom sme skoncili vysku
lera.... ten tvoj mal podla teba aky dôvod?
slusny muz: ja som nastastie nasla aj ked mi to zopar rockov trvalo..takze sa nestazujem, ale mam aj opacne skusenosti...zato to tak dlho trvalo, ale s tymi dovodmi mas pravdu..
janka,,, tak tak... ked miluje a je spokojni tak sa nic nestane... ani pudy to neovplyvnia...
lera je ich dost...podla toho kde hladas...