myslite, ze chlap je schopny ostat zene verny? alebo su jeho pudy silnejsie, ako laska?aki su vlastne muzi? lebo vacsina zien ma v tomto spaniesku dedinu...
muži a nevera
moj priatel je zenaty, lubim ho a on lubi mna, so zenou zostava zatial kvoli synovi, s ktorym ma svely vztah a boji sa, ze keby sa to prevalilo, tak by ho syn neakceptoval...travime spolu velmi vela casu, mame spolocne zaujmy, pomaha mi vo vela veciach, je pre mna oporou a jeho lasku citim velmi jasne....neviem, ako dlho to bude takto, nikto nevie, co prinesie buducnost....zijem v pritomnosti, co ma byt sa stane....
Ja si myslím, že to je individuálne môj manžel je v zahraničí sme manželia 6r. verím mu na 100% ale to už by si mala vedieť poznať každá toho svojho i keď náhoda je blbec.Môj muž je ku mne úprimný takže keby sa aj niečo stalo on by mi to prezradil a vie že ja by som s ním už nezostala viac tak že také nehrozí. Viem že ma miluje...
Nevera vždy bolí, ked sa o tom partner dozvie. Aj ked partnerovi odpustíte, vždy ho budete podozrievať. Ale ak ste ho podviedli vy, tak to bolo iné. Vtedy ste nemysleli na to, že raz vám to vráti. Súhlasím s gambelunge.
zaujimava dilema... kto z nas moze povedat ze nikdy nepozrel na osobu ktora hovelmi zaujala a chvilu o nej rozmyslal, sam v svojej hlave, hoci sam bol zadany?.. Je to podvod?.. Tiez som zastavala nazor ze nevera sa neodpusta - bolo to dlho moje heslo kym sa mi to samej nestalo - niekolko krat. No vtedy moje heslo nebolo podstatne. Podstatny bol moj pratner - clovek, emocie, tuzby,.. Vzdy to bolo ine. Preto vam radi - nezatvrdzujte svoje mylse slovami NIKDY NAVZDY... Uzivajte to co mate kym to mate, vazte si jeden druheho a verte si navzajom, bez toho partnerstvo nie je mozne. Vas partner citi ak mu co i len kusok neverite a on si hlada to co potrebuje. Nevaflajte celu vinu na druheho, najprv sudte seba, potom druheho.. I ty, ktory prave citas tieto slova, mozes prehlasit, ze NIKDY nepodvedies?...
keby ma chlap podviedol, aj keby som sa akokolvek snazila, tak by som to myslim nedokazala odpustit a asi by som ani nechcela...islo by to urcite dolu vodou az ku krachu
ako zistim ci mi je priatel neverny alebo nie? co sa tyka prilezitosti, tak tie sa urcite najdu. a ja neviem ci by to urobil alebo nie
nechcela by som ho v zivote vidiet, keby ma podvedie, aj keby to lutoval, mal rozum aj vtedy no nie...
hm...a ak vas muz podvedie-ma sex s inou...ste ochotne mu to odpustit? viem, ze muzi stale tvrdia a aj budu tvrdit, ze za tym nic nie je-len sex...ale pre zeny je to velka rana.ja osobne taketo nieco nie som schopna akceptovat
muz moze byt neverny, aj ked svoju zenu miluje, sex a laska su do istej miery oddelene veci.
malo je takych muzov, ktori su verni jednej zene, ale su taki. aspon polovica z nich to vsak robi pre nedostatok prilezitosti
lolavanila: tak hej mas pravdu, ja netvrdim ze to URCITE nikdy neurobi, taka blba a naivna nie som, stava sa vselico..ale zatial mi nikdy este nedal povod,tak nebudem paranoidna ...mam aj zle skusenosti s ex priatelmi, taky je zivot..ty asi tiez..ze?