Ahoj,
bola som na jednom zajazde, v podstate pracovnej ceste s kolegom z prace. Bohuzial, ked sme chceli odletiet minuly tyzden, tak sa nedalo kvoli vybuchu sopky a museli sme tam este tyzden ostat. Nanestastie to organizacia vybavila tak, ze nam zabzecila ubytovanie spolu na izbe s kolegom muzom, a aj ked som protestovala odmietli to zmenit. Povedala som o tom svojmu priatelovi a ten sa na mna uz nedokaze pozerat ako pred tym, aj ked medzi mnou kolegom nic nie je ani nebolo ani nebude. Je to super kamos, to je vsetko. Ale priatel sa cez to nevie preniest, ze som byvala na izbe s inym muzom. Je to normalne ta reakcia mojho priatela? Ja v tom necitim ziadnu zodpovednost, ani vinu.
Ziarlivost
Doubledog:
Ak by nemal inu moznost a dal by mi to normalne vediet a nie tak, zeby som sa to nahodou dozvedela od niekoho ineho, tak by som to brala ako prejav uprimnosti a lasky z jeho strany.
on je len odutý že tam nebol namiesto neho on =) ale jeho to prejde keď sa na to pozrie hlavičkou bo zistí že v tom pršteky nemáš ty a keď ju miluješ nie je čo riešiť =)
jasne ze je to normalna reakcia
co si cakala ze ta bude cakat s kyticou v ruke :D
Zjavne ma problem s doverou, aj ked som mu nikdy nedala dovod... Posledne dni mi zacal kupovat vela darcekov, nikdy to nerobil... jednoducho stale ma ma cim prekvapit :)
nechapem na co priatel ziarli..nebola to tvoja chyba...tvoj priatel ma v sebe problem a nie ty..neznasam ak niektorobi vycitky bez dovodne...zjavne on ma problem s doverou k tebe...Pipenecka
alebo mas dve tvare:???????????????
ale ale Nexus tu davas take pekne rady o ziarleni a na druhom nete pisem ze asi by si aj podviedol.
Ked sme sa stretli na zivo po prichode zo zajazdu, tak sme sa pomerili... sice asi hodinku dve zuril... ale nakoniec pochopil, ze ho milujem a on je pre mna jediny... a od vtedy mi uz par dni vypisuje ako ma miluje a nezasluzi si ma... proste on je asi taky emocionalny...
je to trosku neprirodzene a aj neserozne zo strany organizacie.ale pokial ta priatel miluje tak ti urcite bude verit ze by si ho nepodviedla.