Ziarlivost

Príspevok v téme: Ziarlivost
ajajaj14

Ahoj,
bola som na jednom zajazde, v podstate pracovnej ceste s kolegom z prace. Bohuzial, ked sme chceli odletiet minuly tyzden, tak sa nedalo kvoli vybuchu sopky a museli sme tam este tyzden ostat. Nanestastie to organizacia vybavila tak, ze nam zabzecila ubytovanie spolu na izbe s kolegom muzom, a aj ked som protestovala odmietli to zmenit. Povedala som o tom svojmu priatelovi a ten sa na mna uz nedokaze pozerat ako pred tym, aj ked medzi mnou kolegom nic nie je ani nebolo ani nebude. Je to super kamos, to je vsetko. Ale priatel sa cez to nevie preniest, ze som byvala na izbe s inym muzom. Je to normalne ta reakcia mojho priatela? Ja v tom necitim ziadnu zodpovednost, ani vinu.

soffa

je to hlupe zmyslanie.ved ty si za to nemohla.neries,on by si to mal uvedomit ako sa spraval.ak si to neuvedomi daj mu zbohom

nexus

..consuela, ty si ale sebavedoma...... potom ale divne, ze si taka ziarliva :)
no tvoju fotku by som teda rad videl....

consuellaII

pridam svoj nazor - sice z opacneho uhla, ale mne by tiez vadilo, keby priatel byval na hoteli s kolegynou.. proste divny pocit, aj ked mu verim, ale ak uz len predstava, ze presne je v takej intimnej blizkosti inej zene.. ale zasa mna to vzdy po case prejde - urobim kvoli tomu mensi rozruch (a to uz ani nemusim, on uz vie,co mi vadi :)) ale ked o nic neslo, vzdy mi to povie, ja naprv reagujem podrazdene a za pol hodky si uvedomim, aka som blba :)) a je mi to luto a citim sa trapne.. a to som fest ziarliva, ale dlhodobejsie - viac ako pol hodky (a asi ani to nie) by som nedokazala byt urazena.. alebo ako sa to da inak nazvat - podrazdena :)
No ale zarazilo ma, ako tu pises - ze sa na Teba inak pozera ci co - to Ti takto priamo povedal? no to je fakt ujete, tak do toho sa fakt vzit neviem a to som ja fest ziarliva.. ako pisem - chvilu by ma to skrelo, ale potom si poviem - na mna aj tak ziadna nema :)) a predsa tam je dovera a da sa vela citat z ludi, ci sa nieco stalo, alebo nie..ale proste neriesila by som to.. skor by som si po case urobila take srandy, ako si robievame zo seba - ze ci mu deticky niekde nebehaju :))ale zasmejeme sa obaja a neriesime.. :)

kajka01

podla mna ho to prejde...pokial ti veri a vie ze nic nebolo..ono je to take ani neviem ako by som to opisala presne, vadilo mu ze ta mohol vidiet aj iny muz v situaciach ktore su vyhradene len pre tvojho priatela, mozno trochu inak ako obvykle.intimnejsie ako to tu bolo spominane.
mne osobne by to tiez trosku lezalo v zaludku chvilu -len ta predstava ze priatel bol v tesnej blizkosti(intimnejsie) s cudzou babou, mohol ju vidiet odhalenejsiu a pod. :)))

nexus

..ked nepochybuje o vernosti, tak je potom malicherny... a nestacilo by mu, ani keby ti namontoval pas cudnosti...a spaval by na kluciku...
ja by som ho hnal, jak skodnu...

ajajaj14

On asi nepochybuje o mojej vernosti. Ale vadi mu to z principu, ze sa do mojej blizkosti dostal iny muz. A spolocne byvanie v jednej izbe na hoteli povazuje za dost intimnu zalezitost. Ja som si vsak v tejto situacii nemohla nijako vyberat, inak by som tak nebyvala.

nexus

..takeho priatela kopni do zadku...keby si s tym kolegom nieco mala, nebudes mu vesat na nos, ze si s snim byvla na izbe...
je to primitiv...