V živote sa mi nič nedarí. Nemám žiadnych kamarátov, nemám žiadnu motiváciu učiť sa, radovať sa, žiť život....
Sedím doma a rozmýšlam čo sa stane zajtra či sa to zlepší alebo klesnem ešte hlbšie (pokial sa hlbšie ešte padnut dá). Nikto ani nevie že žijem, nikto sa nezaujíma.
Mám 18 rokov a som na dne.
Neviem ako dalej
nexus - U nás je zamračené a je chladno. S tým fejsom to bola len taká metafora. Ja proste nie som typ čo by prišiel za babou a dal sa ňou do reči alebo tak.
kukurica - neposlujem. načo? nepotrebujem byt bucháč bez krku.
...amalgam sa dava stale...kukuricka, ty si stala dopisovatelka z USA?
Keď nemáš frajerku, asi sa cítiš mizerne. Posiluješ? Amalgám sú strieborné alebo až čierne plomby v zuboch ktoré založí zubárka po odvŕtaní zubov. Stačí otvoriť pusu a pozrieť sa do zrkadla. Tvoje stavy by vyvolalo len viac takých plomb aspon 5 väčších typujem. Amalgám majú to starší ľudia, dnes sa to už dúfam nedáva.
..pozri, je pekne, svieti slnko, chod von...sadni na bicykel, chod kam ta oci povedu, daj si v bufete pivko, pozoruj ludi okolo seba...
a jak si to myslel s tym rozbitym fejsom?
nexus - najdem si akurat rozbitý fejs a nie fešandu. Koničky som skusal neislo to.
Kukurica125 - vysvetlis mi viac okolo toho amalganu? Ako vobec zistim ze ho mam?
lalala14 - faajn to nebude nikdy. A priatelov mat nebudem. Spolužiakov mam ale nie su kamarati totizto nemam take zaujmy ako oni (chlastat).
Susedov mam tiez ale nie su rovesnici a ani sa nepozname. S rodičmi je taka sranda ako... s rodičmi sa neda byt kamarat a všetko im hovorit alebo robit to nejde.
Za par rokov možno dojde zmena ale o tom pochybujem. Ja som na dne teraz a potrebujem pomoc hned a nie za par rokov. To tu už nemusím byť.
To bude fajn, len si nemal stastie na priatelov. Zmeni sa to a o par rokov budes pozerat na toto obdobie iba ako na minulost. Len sa neboj! Urcite mas spoluziakov, susedov, rodicov... venuj sa vztahom.. ponukni to dobre zo seba a uvidis, ze to pojde... Nevzdavaj sa :)
Kukura ja si myslim pravy opak. Podla mna je vela somatickych chorob, poruch, ktorych pricinou je psychicky stav. A lekar sa snazi vyliecit dosledok (bolesti, hypertenzia...) a nie pricinu. Samozrejme netvrdim, ze vsetky bolesti a choroby maju psychicky zaklad, ale u velmi vela chorob to tak je....vola sa to psychosomatika.
..len si ty holubok najdi nejaku fesandu a hned ti bude veselsie... :)
alebo zacni s nejakym konickom, pri tom si najdes kamaratov habadej...chod do cinkarne, na plavaren, do sauny...
..len ho vy neposielajte ku psychiatrom, ti ho budu len krmit pilulami a bude este vo vacsich srackach...
ved je to zdravy chlapec, len nevie, co so sebou...
psychiatria.wgz.cz
Vacsina psychickych poruch ma pricinu v tele cloveka, nieco nefunguje. Psycholog alebo psychitaer nikdy nehlada telesnu pricinu, oni veria v psychicke choroby, ktore neexistuju. Zamienaju dovod a pricinu. Takze okrem psychodoktora treba hladat pricinu, preco telo nefunguje ako ma.
vola sa to depresia....vsetko vidis cierne...sup sup k psychologovi, alebo k psychiatrovi, ktory ti da lieky na vyrovnanie hladiny niektorych latok a ty budes schopny videit veci aj inak a potom moze prist psychoterapia
Vela stastia