Mam problem s otehotnenim

Eva 2263

Pekný deň Monika24.

Ja som mala tento istý problém. Môj doktor mi odporučil lieky ktoré sú volne dostuplné aj pre partnera aj pre mňa o pol roka som otehotneha.

Mimulus

Veľa šťastia želám :) Ja sa s Manželkou snažím už 9 rokov a zatiaľ :( A to sme obaja zdraví, navštívili sme všetkých lekárov, všetky výsledky máme v poriadku, moja Manželka vyskúšala všetky možné druhy podpornej liečby. Takže ešte raz veľa šťastia :)

majusa29

pán RNG, vedeli by ste poradiť ohľadne otehotnenia ? nejde síce o mňa, mám našťastie 2 detičky :o) ale o kamarátku. snažia sa s mužom už 2 roky a nič. rok brala nejaké horm. lieky a teraz bola 2x na umelom a nič. problém lekári nevidia. tvorbu folikul jej stimulujú liekmi, bola na prefuku a mala dobré výsledky. jej manžel má 100% všetko v poriadku. je mi jej ľúto, tak by som jej chcela nejako pomôcť, či by ste nemali pre ňu nejaké rady čo brať a pod. ďakujem krásne. maja

angi007

ahoj.sme sa snazili 2 roky, už sme vyskusali vsetko, pola som aj na umelom oplidnení ale nič. potom som si kupila obycajny detoikacny caj v jednote, pila som 2 mesiace, žiadne iné vitamíny, len som zvyýšila príjem ovocia a zeleniny, manžel prestal fajčiť a zrazu hop :-) som v 7 tt.

RNG

Inac o dr Whittakerovi si mozete precitat chvaly aj od jeho kritikov, nemohli mu nepriznat , ze je priekopnik a ze ma nesporne uspechy, A to uz je co povedat, lebo su to jeho silni nepriatelia, ktorym svojim konanim podminovava pohodlne a nesmierne oberanie pacientov a udrzovanie ich v chorobach .
Dokaz toho je statistika, kde smrt v dosledku predpisovych medicin sa prebojovala na 3 miesto, hned za cievnymi chorobami(mozgova porazka, srdecny infarkt) a rakovinami.
Pozri
www.acsh.org

RNG

Velmi casto je znizena schopnost otehotniet dana vysokou hladinou hormonu prolaktinu. To sa da znizit velmi jednoducho doplnkom yamu, 2 gramy denne(standardizovany na 10% Diosgeninu)
Inac s tymi multivitaminovymi zazrakmi, telo potrebuje toho strasne vela, 2 kapsulky denne dop[lnkov rozhodne nestacia, hoci ten menovany LIFE PACK ma zlozenie velmi slusne.
Na porovnanie ale pozrite napr to, co uz dlhe roky ponuka doktor Julian Whittaker pod menom Forward Plus Daily, kde beries denne 2 x 6 kapsuli, plus 1 kapsulu rybacieho koncentratu plus 2 kapsule fytonutrientov
drwhitaker.com
a to ta vsetko mesacne stoji len 40 dolarov, ked si objednas 7 mesacnu davku.