mam problemy s otehotnenim ,,, velmi by som privitala niejake rady alebo finty ,,, vopred dakujem
Mam problem s otehotnenim
ahoj vsetci chcela by som radu mala soj jeden potrat a ponom hned danu v ruke ale uz nic nemam jedem rok a teras bi som chcela otehotniet...podari sa mi to alebo uz nie ...diki
Navštívte Turné plodnosti (napríklad teraz 23.6. 2010 v Trnave), kde na túto tému besedujú odbotníci. Viac informácií o tom, ako podporiť plodnosť či liečiť poruchy plodnosti nájdete na www.bocianoviny.sk
Ja sa tiez snazim. Odkedy beriem Centrum, mam pravidelnu ovulku, len som to zatial netrafila, to vajce male nepodarene. Robili sme to tesne po ovulke, lebo som to nejak nepocitala, ale tak hadam v koncom juna sa trafim, aby bolo dieta baran ako ja. :-)
monika
niekedy môže byť problém aj v hormónoch... najmä pri zvýšenej hladine prolaktínu
ja som asi mesiac pila caj z alchemilky, neviem ci pomohol, otehotnela som na prvy alebo druhy sup.. drzim palce
sex godess, ale veď o čom podľa teba hovorím.. šak leze mi na nervy tá tatiana s tými vložkami... samozrejme, že nepomôžu, ona sa tu ale hrá na nejakú liečiteľku alebo čo...
levicaaa-vlozky asi v tomto pripade nepomozu, nie je tak?
tatiana, ale ty by si už fakt mohla prestať otravovať s tými vložkami...v každej téme si robíš reklamu...