..existuje nejaky sposob, ako zvysit pravdepodobnost, ze sa narodi chlapec?
pocul som kedysi, ze to nejaky Jonas dokazal vyratat, ze kedy akoze uhm...treba oneee..:) podla hviezd ci coho, a ze mal velku uspesnost...nepoculi ste o nejakom "zarucenom" sposobe?:)
dokonca som pocul, ze to ovplyvnuje aj strava...pikantne , ostré, alebo sladke.. :)
ako urobit junaka?
problemy s ovulaciou nechaj na zenu :)
jasne, planujeme, presne na minutu, dvakrat tyzdenne, medzi osmou a pol deviatou :))))cez sviatky a prazdniny od osmej do deviatej trikrat tyzdenne, v pripade choroby to má odpustené,ak teplota stupne nad 38,5 ale potom si to musí nadrobiť :))
...nebola ziadna puberta, zatial, ale uz nejake naznaky sa zacinaju, takze oneskorena, asi, co je myslim horsie:(
a robis mu pplan sluzieb aspon na mesiac dopredu? :)
keksa, tie ovulacie su pre mna spanielska dedina... este tak omeletu si viem na ranajky urobit...
nie som ziadny despota :))) dnes má voľno :)
mala velka fešanda čo? :) uz po puberte, dufam :))
Necitala som tuto diskusiu tak neviem ci to tu uz odznelo, ale napisem fyziologicke fakty, kedy je to najpravdepodobnejsie ;) treba si nacasovat pohlavny styk presne na den ovulacie,(zena s priemernou dlzkou cyklu 28 dni ma na cca 14 den od zaciatku cyklu) ak je styk tesne pred ovulaciou je vacsia pravdepodobnost pocatia dievcata, samozrejme skor je to o nahode, faktom je len to, ze spermie, ktore su nositelom zenskeho chormozomu vydrzia dlhsie ako "muzske"
..dcerka 18...no ale manzelske povinnosti by si mali plnit, nie? aj v sobotu vecer :))
unaveny, no :) aj chlapi maju pravo oddychovat no nie? :))dcerka ma kolko?
jednu dceru mam :) ...manzelka je uz minulost :)nastastie :)
a jakto ze hajka? necaka ta s otvorenou narucou v postielke? :)
hajká :)) ty ma tu takto spovedáš, a čo tvoje dcérenky hm? :) a manzelka?
ja som tie oprane a vyzehlene ponozky sice nevidel, ale verim, ze ich mas :)))
do chramu bozieho treba nosit cisteeee :)))
a manzela mas doma uz? ci sa este niekde cuuura?