avojte chcem sa opytat dievcata le ja chlapcov ako riesite take zalezitosti ked po vas chce frajer aby ste mu spravili fajocku ale nechcete to spapat kde to potom davate???diky moc za odpovede!!!
co robite v takom pripade????
Lera ja som nechcela posobit ze na teba utocim len ma proste vytacaju ludia ktory nechapu ze sa mi to nepaci.Sak aj ty si sa hned zhacila ze preco tvrdim ze je to hnusne.Mne sa to zda hnusne, tebe nie.Kazdy sme iny.Nemam rada vnucovanie nazorov a teba som neodsudzovala ze to robis sak kazdy robi co sa jemu paci mna skor zaraza ze to vela bab robi aj nasilu a nie preto ze by sa im to pacilo.To sa mi nezda spravne ked kvoli svojmu frajerovi zabudaju na hrdost a su mu schopne s prepacenim aj rit vylizat len aby ich nenechal.Vie ma naozaj sokovat ked nejaka baba napise ze to este aj hlce a ze jej je potom z toho zle?Ved to je nenormalne ked chlapec dievca k niecomu takemu nuti.Toto je laska?To sotva...
no, aj kamoškin to od nej nechce, lebo sa hrá na chápavého, že ju rešpektuje keď sa jej to hnusí, ale robia mu to iné, smola:-( tým som nechcela nič povedať a inak, od masla to má ďaleko, lebo ja maslo z duše naznášam a priateľa papám, ale on chutí dobre, lebo papá ananás:-)
nechapem inak co si taka nabrusena, aj druhi si tu mozu napisat svoj nazor...
ja som nepisala konkretne tebe ani som nenapisala, ze si divna, tak sa hned neurazaj...len mne to pripada normalne lebo svojho priatela milujem celeho ak to chces vediet, tak s mojim expriatelom sme sa spolu vyspali aj my az po roku a 3 mesiacoch...
suhlasim s tebou katika, sme rozni, to co jeden miluje iny neznasa- preco? LEBO ak baba nema rada oralny sex NIKTO nema pravo nutit ju do toho a ak ju priatel nuti proti jej voli tak ju skutocne nemiluje - dava najavo to ze nerespektuje jej nazory a to v laske dvoch zdravych ludi nema miesto...
Lera kazdy sme iny a myslim si ze nie som povinna mat rada vsetko co iny uznaju za vhodne, mysli si o tom co chces, dalej to rozoberat nebudem...
Ale vedz ze svojho priatela neskutocne milujem a jemu oral ani nechyba lebo ho nikdy ani nespoznal takze si nemysli ze pri mne trpi alebo co.Len raz mi to navrhol a potom uz nic.A vobec ho to uz ani nelaka.
No proste mne sa oral hnusi a myslim si ze zato este nemusim byt divna abo co.Mali sme o tom velku debatu a on pozna dovod preco to nechcem a pochopil to.Odvtedy to uz nikdy odomna neziadal,myslim si ze mu poskytujem dostatok potesenia aj bez toho.My mame proste taky netypicky vztah, sme spolu 10 mesiacov a zatial sme si vystacili len s maznanim.Myslim si ze mnoho ludi uz zabuda na to ze aj samotne maznanie vie byt krasne.Nie raz nam staci len sa k sebe pritulit a lezat spolu v posteli,proste citit blizkost toho druheho...
boze ludia ake hnusne? ved toho cloveka, ktoremu to robite predsa milujete-teda vo vacsine pripadov, aspon verim- tak co vam je hnusne? to je vam je hnusne, ak ked si s niekym davate francuzak lebo su v ustach sliny? taky velky rozdiel medzi tym nie je...
preco je to podla vas niektorych ponizujuce?:) ved ked sa lubia dvaja,nemalo by byt ponizujuce ani klaknut si pred toho druheho a odprosit sa-priklad...nieto este sa uspokojit.je to to iste ako sex!:)len ustami.a ked nechcete prehltnut stavicku,tak staci,ked sa vam len spravi do ust a vy to vyplujete.myslim,ze chalanom nejde o to,aby ste to prehltli,ale aby ste ich dokoncili ustami az do konca,kym sa nespravia!:)to im mozno pohladka ego,ked vidia,ze partnerka ich lubi tak,ze je ochotna to aj mat v ustach,ked ho spravi.nevem,ale mojmu sa to hrozne paci a je stastny.a pritom nas vztah vobec nie je zalozeny na tom.ale..preco mu nespravit radost?:)