avojte chcem sa opytat dievcata le ja chlapcov ako riesite take zalezitosti ked po vas chce frajer aby ste mu spravili fajocku ale nechcete to spapat kde to potom davate???diky moc za odpovede!!!
co robite v takom pripade????
mne to napr. priatel nechce dovolit, lebo sa boji, ze mi ublizi. raz som mu povedala, ze to nechcem, ze sa mi to nepaci a ked som mu minule povedala, ze by som to chcela skusit, tak sa nedokazal ani uvolnit a nakoniec ani nic nebolo.
Ahojte...chlap a spapať svoje "šťavičky?" keď chcem dať priateľovi zo srandy potom pusu, tak to by ste ho mali vidieť, smeje sa, že nie miláčik, už som aj chcela, aby to ochutnal, no radšej by z okna vyskočil, zlatý bol...ja patrím tiež medzi prehĺtačky, sú ešte vyplúvačky:-) mne to nevadí, mám to šťastie, že priateľ sa stravuje zdravo, nepije, tak mi tam nemá čo pokaziť chuť:-) som počula, že po pive je ejakulát hrozný... a ešte my používame na utretie intímne obrúsky, sú chladné a keď ich priateľovi priložím na penis, že ho idem utrieť, tak to miluje to chladné a môžme si dať ďalšie kolo sexíku... :-)
Pali-pali chod sa prosim ta zakopat okej?? Uz v tej teme o masturbacii si ma rozosmial a myslim si o tebe,ze mas 40 rokov a si panic...nestrapnuj sa tu viac a BYE...inac to je pravda,ked chce nejaky chlap od priatelky aby to spapala tak nech to najprv ochutna on a potom nech jej to povie :)) a som chlap :D
ide to mna na brusko alebo na prsia... alebo to nasmerujeme na jeho brusko :D no a potom hygienicke vreckovky, toaletak alebo uterak... co je najskor poruke :)
nuz, tie vreckovky su fajn... len si treba dat majzla, aby sa vam to nedostalo na ruky, ak planujete pokracovat s tebou, popripade labky potom umyt... nuz, ale my s priatelom radsej neriskujeme a moc sa nezblizujeme v tych miestach, kam to "pristalo", hoci mu to vzdy utieram... vela stastia! :o)
a ty si si to už ochutnal?
pocul som ze muzsky ejakulat je vraj zdravy obsahuje proteiny atd..
som chlapec a dobra veta na tuto temu je "najprv si to ochutnaj sam a potom to daj priatelke"
existuju aj taki pomocnici ako napr. hygienicke (papierove obrusky) a pod. skor by som volila nieco na jednorazove pouztie ako uterak.
ale chcela by som vediet,co potom s tym.kde sa vlastne urobi a ako to dat do poriadku? pouzivate pri tom nieco? uterak alebo tak? ako to riesit? kde sa ma vlastne urobit?do toho uteraka??