Mam problem. Moje vonkajsie pysky ohanbia su velmi dlhe.Viem, ze to nie je normalne a nepoznam zenu, ktora by to mala tiez. Mam z toho komplex a hanbim sa vyzliect aj pred svojou mamou, nieto pred nejakym chlapom.Ma niekto takyto problem? Asi by som si mala dat urobit plastiku, ale zatial nemam odvahu.
Pysky ohanbia
Tak za toto sa hanbit ziadna zena nemusi. Naopak, muszom sa vyrazne zenske prirodzenie paci a dokaze ich to neraz viac vzrusit. Takze budte hrde na svoje pysteky. na 100% viemze ziadny muz neodmietne väcsie pysteky. Je to krasne
ahooj.mna to brutalne vzrusuje,ked sa maznam s mojou priatelkou.cim to vidim,ti je to lepsie.a o oralnom sexe ani nehovorim.musi to byt super.urcite sa nemas za co hambit.ojedinele,ale krasne.pa
mne sa velke pysky nepacia ale urcite sa mi nehnusia!!! a keby mala moja zivotna laska take pysky ze by sa nimi opasala tak aj tak by som ju mal rad ;)
ja mam velke pysky a mojmu sa to paci.. moze sa snimi hrat natahovat...tiez sa za to hanbim
ja som chlap a milujem vacsie pysky. Podla mna to vyzera lepsie a viac sexy a da sa s tym pohrat, viac ma to vzrusuje.
ja mam tiez vacsie pysky....a vobec mi to nevadi a ked mi ich priatel drazdi pri oralnom sexe tak je to super pocit a som stastna ze ich mam
jezisi mat depku z pyskov ...to uz je moc, baby viete ake budete mat este vselijake problemy...a jake budete roztahane este len v neskorsom veku ..to sa vam uz telo ozaj bude dost protivit ked vam je zle teraz z toho jaku mate susku ...