Mam problem. Moje vonkajsie pysky ohanbia su velmi dlhe.Viem, ze to nie je normalne a nepoznam zenu, ktora by to mala tiez. Mam z toho komplex a hanbim sa vyzliect aj pred svojou mamou, nieto pred nejakym chlapom.Ma niekto takyto problem? Asi by som si mala dat urobit plastiku, ale zatial nemam odvahu.
Pysky ohanbia
Prosim vas, nepiste tu take veci, ze ked ich ma niekto rad, tak ze na to ci su dlhsie alebo neisu nehladi. Tymito slovami v tychto slecnach len upevnujete obavy z partnerov a aj mozno zhnusenie nad samymi sebou. Kym ich nebudes mat ako kolega frenkz povedal po kolena :D tak je to absolutne v poriadku. Ja osobne mam rad take dlhsie a vytiahnutejsie, je to omnoho viac sexi a drazdivejsie. Takze ako vravim, je to v pohode a hlavne cool a nikomu vo svojom okoli nevrav, ze take pysky mas, a to nei z dovodu ze by tebou opovrhovali, ale preto lebo kazdy by ta chcel riesit! naozaj :D
...najskor som myslel ked som to precital ze ti visia po kolena alebo co a potom si povedala ze ti trosku vykukaju z medzi noh. boze, to je tak smiesne, ze sa niecom takym zaoberas!! 100 chlapv z 95 ti povie, ze radsej ma dlhsi pisky, ako len taku durku "bez hlavy a paty" ;) fakt
AHOJTE....AJ JA MAM VELKE PYSKY OHANBIA....MYSLITE,ZE JE TO AZ TAKE HROZNE??? MAJU ASI 4 CM KED ICH NATIAHNEM.... MYSLITE,ZE SA TO CHLAPOM HNUSI???VIEM,KAZDEMU SAPACI NIECO INE A VIEM AJ TO,ZE SU DOLEZITE AJ INE VECI,,ALE KED JE TAKY \"PROBLEM\" NEVIEM,CI TO TREBA NEJAK RIESIT,ALEBO CI JE TO V POHO..PROSIM,,PORADTE
baby nestresujte. je to OK. kto vas ma rad, berie vas taku ake ste.
No ja na pyskoch nemam ziadne bodocky, ziadnu husiu kozu...Su iba dlhe a skrkvane,hladke,cervene.Ale ak Ti gynekologicka nic na to nepovedala, budu v poriadku!
j, nemyslim si,ze su to bradavicky.vôbec nie su vystupene.je to iba akoby taka koža.ocakavam,ze mi aspon jedna napise,ze to take ma.bola som u lekarky pred nejakym casom,a nic mi nepovedala.
ukazujes sa kazdy den pred tisickami chlapov?vyzliekas sa pred kazdym koho stretnes? urcite nie. tak preco sa bojis zeby sa to "chlapom nepacilo"? hodnota zeny sa nemeria podla toho ake ma dlhe vlasy, aku postavu, ake pysky, ake prsia....ale podla toho aka je vnutri... preto prosim nemaj komplexy z takychto, dovolujem si povedat detailov, pretoze tomu kto ta bude mat naozaj rad sa to na tebe bude urcite pacit. proste si taka a bodka :) a vobec to nie je nic strasne :)