viete mi niekto vysvetliť PayPal?ale úplne od začiatku,čo všetko k tomu treba a ako to funguje.fakt ako pre debila :)
PayPal
lost
mne ide hlavne o to,že keď chcem objednávať niečo zo zahraničia,tak neviem,cez čo iné by som to platila.napr. mám účet vo VUB,tak neviem,či by sa to dalo priamo z mojej karty platiť.v tomto sa mi to zda cez paypal jednduchšie,aj keď o ňom vlea neviem :)
a napr. ak by som si na papal posielala peniaze len v tedy,keď by som išla niečo platiť a len takú približnú sumu,tak by to bolo v pohode nie?myslím,čo sa týka tej bezpečnosti.
a ešte tie kurzy,keď chcem meniť eurá na libry,tak ako inak by som ich mohla zmeniť,keď vravíš,že na paypal je to nevýhodné.
a to na tom Paypale budem mať niečo ako účet?tiež s číslom a pri platbe len zadám číslo toho účtu na paypale?
nie, staci ak niekomu povies "posli na tuto emailovu adresu" , lebo paypal pouziva namiesto cisla uctu len formu emailovej adresy, cize technicky, primas a posielas na email :)
ale tie peniaze drzi paypal, nie samotny email, cize mozes to zmenit...
Z paypal, myslim si, ze mozes vyberat na tvoj ucet cez kartu, to je tak, ze ti daju refund na kartu, za 2 eura, a nicn emusis vyplnat, len cislo karty..
paypal je zaujimavy, ale nie najbezpecnesji, treba si davat pozor, mat dobre silne a tazke heslo, mozes ale urobit refund (vratenie platby) ak ta niekto okradne alebo oklame..
ale je perketny na nakup na ebay a podobne, v podstate vsade, len si davaj pozor, aby si nezamienala eura na doalre zbytocne na ucte lebo maju otrasne kurzy..
budes len platit, alebo aj primat peniaze?
da sa o tom kecat vela :) zalezi co od toho chces a podobne... aby to nebolo matuce na zaicatok :)
a to na tom Paypale budem mať niečo ako účet?tiež s číslom a pri platbe len zadám číslo toho účtu na paypale?
a keď si tam budem chcieť poslať peniaze cez internet banking,tak to bude akože platba do zahraničia?lebo vtedy tam je milion koloniek na vyplňanie
to je normalna bezpecna platba kartou online,ked si budes chciet trebars nieco online kupit tak ti to da moznosti,ze akou formou chces zaplatit no a jedna z foriem je paypal,to ta bude navigovat neboj sa,,,
lenže ja potrebujem úplne od začiatku,ako sa registrujem,ako sa tým platí,ako to všeko funguje.