ake mate skusenosti s touto kozmetikou??
chcem citat realne skusenosti od realnych pouzivatelov a nie rady od pravdepodobne dilerky kozmetiky menom "marika" a jej "syna" s prezyvkou novacik alebo basketbalist...
Natura house-skusenosti
trápi ma akné na chrbte, pleciach a občas aj na tvári. Pri športe sa strašne spotím a problém je na svete. Vyskúšal som kadejaké sprcháče a kozmetiku na akne z drogerky, ale žeby mi to pomohlo nemôžem povedať. Natrafil som na novú značku Natura House lekárni a poradili mi na môj problém radu Purifying s cejlónskou škoricou konkrétne som si kúpil čistiaci gel a masku so zeleným ílom. Gél je super, jemne pení a zaujmavo vonia. Používam ho na tvár večer a na umývanie chrbta a ramien. Pokožku mi nevysušuje a zdá sa že aj hydratuje. Na zapalené vyrážky si potom natriem ilovú masku a nechám ju úplne zaschnúť - musím povedať, že je perfektná, stiahne zápal a vyrážka sa veľmi rýchlo zmenší a vôbec nezahnisá. Tento výrobok je fakt super !
Ja mam velmi dobre skusenosti s pripravkami na nohy Pedyx zvlast teraz v lete sa vyborne hodia a rovnako vyrobky Purifying na starostlivost o tvar. Firma Styllmed zasiela na poziadnie zdarma vzorky. Proste chvala!
ahoj,
ja pouzivam krem anti akne a na noc krem z ruze a som velmi spokojna. Nevravim ze mi uplne zmizli vyrazky, ale v ramci moznosti a plet je celkove taka krajsia. Teraz som si objednala aj krem na oci, tak som zvedava. celkove pozitivne.
s prírodnou kozmetikou Natura House som sa prvý krat stretla na výstave v Prahe. Zaujala ma širokým sortimentom, asi 9 či 10 rád, rozdelené podľa veku a pleti,možnosťou odskúšania testerov a vzoriek a samozrejme príjemnými ľuďmi v stánku, ktorí milo a trpezlivo vysvetľovali rozdiel medzi bežnou a prírodnou kozmetikou. Úplne si ma získali aj vysokým obsahom prírodných bioaktívnych látok vo výrobkoch, čo je fakt super :-) a priznám sa, že som sa ešte nestretla s tým aby ostatné značky prírodnej kozmetiky uvádzali na výrobku tento údaj ! A ktorá rada si ma získala? keďže mám suchú dehydrovanú pleť, tak jednoznačne to vyhrala mandľa. Veľmi príjemne vonia, krém na tvár má super konzistenciu, ľahko sa vstrebáva, nemastí a stačí veľmi malé množstvo na tvár. V zime ho nahrádzam mandľovým olejom, ktorý je perfektný aj na telo - zabraňuje vzniku striám,obnovuje elasticitu pokožky a perfektne hydratuje. No jednoducho som spokojná a chcem odskúšať aj krémy na ruky a prípravky na nohy, sú na to dobré ohlasy tak tu ako i na xparfemy.cz, tak sa teším na vzorky :-)
Ahojte, ja osobne pouzivam Pedyx na nohy, manzelka kremy na tvar a ruky z Ruze a dcera teraz testuje celu radu Purifying. Zda sa, ze sme nasli vyrobky, ktore nam absolutne vyhovuju po kazdej stranke. Vdaka Natura house!
no suhlasim je perfektna, mozno aj ostatne vyrobky su dobre... ale nemas co riskovat ze ti nieco nebude sediet, z vacsiny kremikov si mozes dat poslat zadarmo vzorky... myslim ze z kazdeho vyrobku najviac dve a dohromady najviac osem... a na jednu adresu maximalne dvakrat... pridu ti postou uplne zadarmo, ani postovne sa neplati
Ja pouzivam takmer celu radu Pedyx urcenu na starostlivost o nohy. Je fakt dobra.
ešte som zabudla, že pri každej objednávke ma príjemne potešili vzorky... a bolo ich stále dosť
ja mám s touto kozmetikou také neutrálne skúsenosti, ani veľmi nepomohla, ani neuškodila... tuším je to prírodná talianska kozmetika, ale podľa mňa sú dostupnejšie aj oveľa lepšie prírodné kozmetiky
mala som z tejto značky radu akné: čistiaci gél, krém na tvár, hydratačný peeling - nič moc, gél by som odporúčala skôr na zápalové procesy na chrbte ako na tvári, u mňa na tvári žiaden účinok; krém by som odporúčala len lokálne na pupienky, trošku pomohlo, ale poznám aj lepšie produkty; a ten peeling tiež nič moc, po umytí som nevidela skoro žiadnu zmenu, no komu sa neupchávajú póry a má skôr normálnu pleť, tak tomu môže vyhovovať
ďalej z rady nohy:
z tejto rady som skúšala len krém na nohy na suchú pokožku, ten je skvelý!!! mala som len vzorky a nemohla som si ho vynachváliť... asi objednám aj ďalšie produkty na nohy
z iných výrobkov je dobrý balzam na pery - propolis, má veľmi čudný zápach ale je perfektný a v pláne mám vyskúšať aj ostatné dve... a ešte krém na tvár s ružou, tiež veľmi dobrý
nikto nic?