Natura house-skusenosti

mn

trápi ma akné na chrbte, pleciach a občas aj na tvári. Pri športe sa strašne spotím a problém je na svete. Vyskúšal som kadejaké sprcháče a kozmetiku na akne z drogerky, ale žeby mi to pomohlo nemôžem povedať. Natrafil som na novú značku Natura House lekárni a poradili mi na môj problém radu Purifying s cejlónskou škoricou konkrétne som si kúpil čistiaci gel a masku so zeleným ílom. Gél je super, jemne pení a zaujmavo vonia. Používam ho na tvár večer a na umývanie chrbta a ramien. Pokožku mi nevysušuje a zdá sa že aj hydratuje. Na zapalené vyrážky si potom natriem ilovú masku a nechám ju úplne zaschnúť - musím povedať, že je perfektná, stiahne zápal a vyrážka sa veľmi rýchlo zmenší a vôbec nezahnisá. Tento výrobok je fakt super !

haluschka

Ja mam velmi dobre skusenosti s pripravkami na nohy Pedyx zvlast teraz v lete sa vyborne hodia a rovnako vyrobky Purifying na starostlivost o tvar. Firma Styllmed zasiela na poziadnie zdarma vzorky. Proste chvala!

LEXI 87

ahoj,

ja pouzivam krem anti akne a na noc krem z ruze a som velmi spokojna. Nevravim ze mi uplne zmizli vyrazky, ale v ramci moznosti a plet je celkove taka krajsia. Teraz som si objednala aj krem na oci, tak som zvedava. celkove pozitivne.

heda 55

s prírodnou kozmetikou Natura House som sa prvý krat stretla na výstave v Prahe. Zaujala ma širokým sortimentom, asi 9 či 10 rád, rozdelené podľa veku a pleti,možnosťou odskúšania testerov a vzoriek a samozrejme príjemnými ľuďmi v stánku, ktorí milo a trpezlivo vysvetľovali rozdiel medzi bežnou a prírodnou kozmetikou. Úplne si ma získali aj vysokým obsahom prírodných bioaktívnych látok vo výrobkoch, čo je fakt super :-) a priznám sa, že som sa ešte nestretla s tým aby ostatné značky prírodnej kozmetiky uvádzali na výrobku tento údaj ! A ktorá rada si ma získala? keďže mám suchú dehydrovanú pleť, tak jednoznačne to vyhrala mandľa. Veľmi príjemne vonia, krém na tvár má super konzistenciu, ľahko sa vstrebáva, nemastí a stačí veľmi malé množstvo na tvár. V zime ho nahrádzam mandľovým olejom, ktorý je perfektný aj na telo - zabraňuje vzniku striám,obnovuje elasticitu pokožky a perfektne hydratuje. No jednoducho som spokojná a chcem odskúšať aj krémy na ruky a prípravky na nohy, sú na to dobré ohlasy tak tu ako i na xparfemy.cz, tak sa teším na vzorky :-)

hoble

Ahojte, ja osobne pouzivam Pedyx na nohy, manzelka kremy na tvar a ruky z Ruze a dcera teraz testuje celu radu Purifying. Zda sa, ze sme nasli vyrobky, ktore nam absolutne vyhovuju po kazdej stranke. Vdaka Natura house!

kaciatko_7

no suhlasim je perfektna, mozno aj ostatne vyrobky su dobre... ale nemas co riskovat ze ti nieco nebude sediet, z vacsiny kremikov si mozes dat poslat zadarmo vzorky... myslim ze z kazdeho vyrobku najviac dve a dohromady najviac osem... a na jednu adresu maximalne dvakrat... pridu ti postou uplne zadarmo, ani postovne sa neplati

kaciatko_7

ja mám s touto kozmetikou také neutrálne skúsenosti, ani veľmi nepomohla, ani neuškodila... tuším je to prírodná talianska kozmetika, ale podľa mňa sú dostupnejšie aj oveľa lepšie prírodné kozmetiky

mala som z tejto značky radu akné: čistiaci gél, krém na tvár, hydratačný peeling - nič moc, gél by som odporúčala skôr na zápalové procesy na chrbte ako na tvári, u mňa na tvári žiaden účinok; krém by som odporúčala len lokálne na pupienky, trošku pomohlo, ale poznám aj lepšie produkty; a ten peeling tiež nič moc, po umytí som nevidela skoro žiadnu zmenu, no komu sa neupchávajú póry a má skôr normálnu pleť, tak tomu môže vyhovovať

ďalej z rady nohy:
z tejto rady som skúšala len krém na nohy na suchú pokožku, ten je skvelý!!! mala som len vzorky a nemohla som si ho vynachváliť... asi objednám aj ďalšie produkty na nohy

z iných výrobkov je dobrý balzam na pery - propolis, má veľmi čudný zápach ale je perfektný a v pláne mám vyskúšať aj ostatné dve... a ešte krém na tvár s ružou, tiež veľmi dobrý