Ahojte,prispievam sem dnes prvy krat. Chcem sa obratit na Vas o radu, co si mam mysliet, ked mi povedal priatel, ze nepotrebuje byt so mnou kazdy den. Povedal mi to na to,ked som mu vravela,ze podla mna sme spolu malo. Mam pocit,ze ja ho mam radsej ako on mna :(
Co mi povedal priatel
no, proste myslel tym to, co povedal. ze nemusi s tebou byt kazdy den ako tvoje dvojca .. :/ a nemyslim ze by to muselo znamenat ze ta ma menej rad alebo co. neber si to tak osobne
Asi nemá veľa času pre teba...opýtaj sa ho čo robieva a kde trávi svoj všetok čas, ktorý by strávil s tebou...ak má na to dôvod, dajme tomu, že športuje a potrebuje si oddýchnúť...ak sa potrebuje viac učiť..môžeš mu tolerovať...a je to aj o dôvere...podviedol by ťa, ked nie ste spolu?..alebo chce byť viac s kamarátmi?...ak sú v tom kamaráti, tak urob rýchlo spiatočku..niečo potom vo vzťahu nefunguje...ak nie si spokojná s ním vo vzťahu, tak mu rovno povedz ako si to predstavuješ ty...ak ti neustúpi, tak mu rovno povedz, že si nájdeš iného...myslím si, že si mladá a čím viac budeš mať priateľov, tým väčší výber budeš mať...v živote sa vydajú dobre len tie baby, ktoré mali z čoho vyberať...ver tomu...
muc myslis, ze to bolo dost tvrde? on je taky prostoreky typ, ze uz sama neviem co je prilis a co nie.
mne by to stacilo povedat len raz ;)
mohol by brat svoje caky paky