Ahojte,prispievam sem dnes prvy krat. Chcem sa obratit na Vas o radu, co si mam mysliet, ked mi povedal priatel, ze nepotrebuje byt so mnou kazdy den. Povedal mi to na to,ked som mu vravela,ze podla mna sme spolu malo. Mam pocit,ze ja ho mam radsej ako on mna :(
Co mi povedal priatel
Ja práveže nevidím nič čierne...áno..aj ja som za to, že človek má zostať sám sebou a venovať sa svojím koníčkom a áno, nie je dobré byť viazaný na druhú osobu..to nie je sloboda...ale..ak chalan povie, že nemusia byť denne spolu a to dievča potrebuje byť s ním denne..no neviem...a nemyslím si, žeby išlo o nejakú duševnú, či fyzickú viazanosť...možno sa mýlim..tú dvojicu nepoznáme ...je x dôvodov prečo ona potrebuje jeho prítomnosť a on nie...a tu si ona musí položiť otázku prečo to tak je...a ak ju to neuspokojuje takýto vzťah, tak čo s tým ?...my to tu neporiešime...každý má svoje ego a svoje city....ale nemyslím si, že je to niečo choré, ked niekto chce byť s milovaným človekom denne a rozprávať sa s ním a iné veci...pá
ja osobne tiez nepotrebujem byt s priatelom kazdy den a nema to nic spolocne s tym ako velmi ho mam rada, pretoze je to nadovsetko, ale jednoducho potrebujem obcas mat den len tak pre seba alebo pre kamosky, jednoducho sa zariadit podla seba a nie aby sme boli stale nacucnuty spolu...
citam vas tu, no musim zareagovat. femina nie je vsetko take cierne ako vidis. Vo vztahoch je to o kompromisoch, volnosti, dovere. Nie je dobre lipnut a byt na cloveku zavisly a ine. Treba si vazit samu seba, byt samostatna, mat aj ine zaujmy a nie byt izolovany a byt len dvaja medzi 4 stenami.
..preto som femina...tiež som verila v pravú, nefalšovanú lásku...haha..tiež som bola ako prilepená na tom svojom...ale hej...uznám celému mužskému pokoleniu ich voľnosť, myslenie, výnimočnosť, atraktívnosť, múdrosť, sexuálnosť...etc...jedno máte všetci spoločné :ste lovci a my lovené...ale je to dané prírodou, tak čo s tým?....
Podla mna ked ti povedal, ze s tebou nemusi byt kazdy den, tak by si si mala mysliet, ze s tebou nepotrebuje byt kazdy den. Potrebujes s nim vybavovat nejake surne veci, ked ty s nim musis byt kazdy den?
adellla v prvom rade ty musis vediet, co je pre teba tvrde a kde su hranice a komu mienis venovat svoju pozornost, cas, uprimne city jednoducho, ci je hodny teba a tvojej lasky.
doubledog, uplne ma to odpalilo. ja to tiez nepotrebujem, nie som na nom zavisla, ale rada by som bola. Urcite by som mu to nesplechla do tvare ako on mne. toto asi nepovie clovek, ktory MILUJE.
to zalezi na tom, ako casto s nim chces byt a ako ste mladi. A je normalne, ze potrebuje volnost, kazdy chlap je taky, potrebuje od zien oddychnut a ist do panskej spolocnosti.