je tu niekto kto absolvoval takyto kurz?
Kurz kreslenia pravou mozgovou hemisferou
ja som nadaný od narodenia.Pozrite si moju tvorbu na www.portrety-obrazy.com.
Tieto kurzy su somarina prveho stupna. Nie preto, ze by nenaucili. Naucia, ale presne toto iste sa clovek nauci ako samouk za zlomkovu cenu. Ja sam som sa ucil kresleniu pravou mozgovou hemisferou. A dal som za knihu od Betty Edwards len 14€ a naucila ma presne to iste za dva tyzdne. Navyse som mal klud pri tom. Ostatnym by som radil to iste - nepchat im do vrecak peniaze. P.S. kurz nauci ako kreslit, ale nenauci ako urobit kvalitnu a jemnu pracu. Za tym je uz tvrda drina a zdokonalovanie sa.
jezzzus, ta pani vyzera strasidelne!
ja chcem dokaz, prosiiim! :) Ja som od detstva nadana, co sa kreslenia tyka, mama je akademicka maliarka, lenze ma dali na gymnazium nasilu sebci, tak som si nerozvyjala talent :(
Tiez som tomu moc neveril, ale bol som na kurze u p. Klesniakovej - www.zharmonizujsa.sk. A ze za 2 dni? Naucila ma to za jeden! Kreslit som moc nevedel, ale teraz viem spravit lepsi portret nez DiCaprio v Titanicu - to sa nechvalim - poslem na poziadanie dokaz pred a po kurze.
Ale na co je to dobre?
ja chcem v KE je nieco take neviete?
nexus....oj ty národovec:)
no nevravím že viem krásne kresliť ale celkom to ide. a čo ty?
to by sa veru zišlo na čísla a pod. I na to aby som si pamätala kto ma kedy nahneval:)