Dobrý deň,
moja 10ročná dcéra trpí anorexiou už približne 4 roky, momentálne váži striedavo 28-30kg, v poslednom čase navštevujeme psychológa aj psychiatra. Má predpísané tabletky, zatiaľ nezaberajú, ani sedenia u lekárov. V škole sa učí dobre, má kamarátky, je spoločenská. S mojím priateľom s ktorým som rok si dobre rozumie a má ho rada. Problém je že nespolupracuje a nechuť jesť sa prejavuje aj na jej psychickom stave. Stále sa považuje za tučnú, málo spáva, často robí zle svojmu 4r. bratovi, je agresívna ku svojmu okoliu aj ku mne, máva návaly zlosti kvôli maličkostiam. O tom prečo nechce jesť sa nechce s nikým baviť, veľakrát som ju prichytila ako po jedle potajme vracia na WC. Naposledy sa to stalo dnes poobede keď sa snažila vyvrátiť obed. Vyskúšali sme veľa liekov, sedení, postupov, zatiaľ nič nezaberá. Je zoslabnutá, vonku rýchlo prechladne, často nejaví záujem o nič, nič ju nebaví.
Máte niekto podobné skúsenosti? Prosím, poraďťe čo by mohlo zabrať, dcére kvôli anorexii jej už hrozí ústavné liečenie. Zatiaľ to nechávame ako poslednú možnosť.
Ďakujem za všetky odpoveďe!!