Gogo tanečnice - skúsenost, či rady - odporúčania?

Príspevok v téme: Gogo tanečnice - skúsenost, či rady - odporúčania?
NEVIEMnick

AHojte.
Chcem sa spýtať. Máte niekto skúsenosti s touto "privýrabkou"? alebo ako to nazvať.
Alebo aspoň niekto zo známych, kamarátok alebo ...fakt neviem.
Neviem či sa do toho mám pustiť alebo nie. Problem je len v tom, že neviem či na to ako tak mám. Myslím si, že viem dobre tancovať, priateľka tiež.
Takže, najlepľie by sa bolo asi koho opýtať..nejakého dj?či?..lebo agentúry, to je také- všetko ako spoločníčky no neviem.To bude posledná možnosť.
Ďakujem

GogoGirl

Dobry den..Hladam gogo tanecnice do zahranicia...velmi dobry plat a velmi dobre podmienky..ak by mali nejake dievcata zaujem piste na pokeci GogoGirl

Miiii

Ja pracujem v strip bare a sú to rýchlo zarobené peniaze. To čo niekto zarobí za mesiac ja zarobím cca za 1 niekedy 2 dní podľa ľudí. Takže nemyslím si že je to zlé je to ako na disco s tím že tam platíš a tam zarabas a zábavas. Tak isto brigadne baby prečo nie stať v obchode za 1€ :-) zdieranie každá chce aj peniaze obliekať sa zarábať tak aby mohla mať všetko a ísť všade.

Bibinka

kto vie o dakom klube kde púotrebuju GOGO tanečnice????ja tancujem gogo...tak ak v dakom klube potrebuju napisat na gmail..:dakujem GMIAL:blankaskrvanova@gmail.com

Bibinka

kto vie o dakom klube kde púotrebuju GOGO tanečnice????ja tancujem gogo...tak ak v dakom klube potrebuju napisat na gmail..:dakujem

Dj Peppi

Hľadáme gogo tanečnice aj na tento víkend (BB kraj) a aj do budúcnosti plánujeme viac akcií. Ak už máš s tým skúsenosti, pracuješ ako gogo tanečnica, alebo by si chcela pracovať a nevieš kde začať, ponúkame ti spoluprácu. Na cene sa dohodneme. Odpovedáme na maili do 5-10 minút ;) v čase od 10:00 do 22:00
Dj Peppi
Disco fun Dance

PS: Kontaktujte ma mailom na akcia@i-rs.sk a prosím, nezabudnite napísať z ktorého fóra ste nám odpísali. Ďakujeme.

cappy_

ja mam tiez ponuknute obcas robit gogo...a nie uplne v takych kostymoch ze skoro nic na sebe...ale takych original peknych :) ...len neviem jak to povedat mame ze take daco by som robila a este dostala nejakych 40 eur :D ..no vysvtelite rodicom ze to nie je nic zle :D