Gogo tanečnice - skúsenost, či rady - odporúčania?

Príspevok v téme: Gogo tanečnice - skúsenost, či rady - odporúčania?
NEVIEMnick

AHojte.
Chcem sa spýtať. Máte niekto skúsenosti s touto "privýrabkou"? alebo ako to nazvať.
Alebo aspoň niekto zo známych, kamarátok alebo ...fakt neviem.
Neviem či sa do toho mám pustiť alebo nie. Problem je len v tom, že neviem či na to ako tak mám. Myslím si, že viem dobre tancovať, priateľka tiež.
Takže, najlepľie by sa bolo asi koho opýtať..nejakého dj?či?..lebo agentúry, to je také- všetko ako spoločníčky no neviem.To bude posledná možnosť.
Ďakujem

happi:-)

ja som sa k tomu dostala cez kamosku, ju oslovil priamo na parkete majitel diskoteky. Tancovala som asi rok, nabalit sa na tom samozrejme nedalo, ale tanec som mala rada, okrem toho pitie a jedlo zadarmo:-)) To v com sme tancovali sme si kupovali sami. Ked sme sli mimo nasho mesta, cestu nam preplacali.
Skus sa spytat na diskotekach v tvojom okoli, majitelov, prevadzkarov...

lost

Podla mna na to nepotrebujes nic... ale ak uz tak, urobte s babami kartel :)
nech to stoji za to ;)

ale schvalne napis, (za nejaky cas) ci si zostala len pri GOGO, alebo isla o level vyssie :)

good luck

NEVIEMnick

Necháp ma zle, ale som mladá kočka, študujem a nemám si kde privyrobiť. V mojom okolí nane brigada...Tak si myslím, že piatky a soboty pocestovať troška za nejakou disko, do nejakého clubu nie je tak zlé.
Vážne by som chcela nejaké info.
Netuším koho by som sa mala spýtať, keďže nikoho takého nepoznám.
Neviem aká výška sa požaduje alebo čo. Hľadala som na nete no nič som konkrétne nenašla. Všade len sympatický vzhľad a sexy tanec. NO to je všetko. Tak ďakujem ako:D take neobjektívne info:D