Polyoxidonium-20-ta injekcia?

Príspevok v téme: Polyoxidonium-20-ta injekcia?
cica987

Ahojte. Potebovala by som nazor nejakeho odbornika - alergologa, alebo niekoho, kto sa do toho vyzna.. zacala som chodit k alergologicke v decembry,kvoli castym herpesom. Spravila mi nejake testy.. a predpisala mi polyoxidonium-injekcie na zvysenie odolnosti.. pomohlo mi to.. od decemrba som mala herpes len raz.. ale tuto stredu idem uz na 20-tu injekciu.. tak osm sa chcela spytat, ci to nahodou ta alerglogicka s tymi injekciami neprehnala.. dakujem

Tinuska5384

Dobrý deň,
na imunitu je dobré Polyoxidonium. Býva v injekčnej forme, ale tú Vám musí predpísať lekár na recept. Bývajú aj čipky, je to jednoduchšia aplikácia. Používajú sa na rôzne ochorenia, slabá imunita, alergie, infekcie, onkologické ochorenia, boreliózy, chlamýdie,... Dávkovanie závisí od ochorenia. Kto by mal záujem, viem zohnať čipky. napíšte na mail tinuska111@centrum.sk

Jaja15

Polyoxidonium je najsilnejší syntetický imunostimulátor, onkologickí pacienti ho môžu brať aj denne (polyoxidonium 10, čiže polovica účinnej látky čo beriete vy ale berú ju denne). Prírodné doplnky na posilnenie imunity treba brať min.3mesiace(denne) aby mali účinnosť, takže tento syntetický keďže beriete len 1x týždenne, nie je veľa. Herpes sa objaví vždy pri oslabenej imunite. Ak vám vysadí polyoxidonium skúste si imunitu posilňovať prírodnými doplnkami napr.betaglukány(Imunoglukán), výborné sú vitamíny Geriavit(tie nám odporučil jeden primár - počas zimy ho berú aj lekári), teraz je prípravkov na posilnenie imunity veľa. Prípadne okrem ovocia a zeleniny zaraďte denne cibuľu a cesnak.

bribar

Ja som mala 30 injekcií,aj ja kvôli opakujúcim sa herpesom a mne určila diagnózu kombinovaný imunitný deficit.
Mne moc nepomhli injekcie,herpesy mám ale mám oveľa miernejšie.Už nie je také bolestivé a skôr sa zahojí.