Moze dieta cesnekova tabletky. Mam tu Med pharma cesnek 1000mg . Pisane deti od 3 rokov až mozu uzivat. A denne davka je 1 tabletka .Ale ja som zaludkarka a ked som si dala tabletku tak je mi zle až,až . Ja neviem vi jej nedat na polovicu. Je to v zelatine a ten olej nakapkam do pohara a dam s cajom . Dalsiu cast s tej jednej tabletky zase dam dalsi den.Aby to nebolo silne . Nasla som ze niekto daval detom cesnek kili mrlam .A zase som nasla aj to ze niektore vyrobky nesmu deti .Zase citam dobre na tlak srdce aj imunitny system .Dakujem za radu.
Dieta a cesnekove tabletky.
ceky- by som ti nieco napisal na tu tvoju alternativnu liecbu,ale sa mi nechce stale menit nick koli banu.
sprav si cesnakovu polievku,spagety s mletym masom,kecupom a cesnakom,natierku,chlieb s maslom medom a cesnakom.
Ale vsetko s mierou:)
A to mozem kazdy den stvrtinku davat ze .Ona nie ani rybacinu pomazan . skoro vobec ziadne sprotiv sa jej v skolke.PRETO davam skor mlieko puding krupice ,,
Maria to ju bude nadrapovat . Inak dala som jej surovy asi stvrtinku a pekne pohryzla a povedala hnusny ale ze je lepsi ako citron . Tak ja len sa bojim aby nedostala krce v bruchu vracanie alebo aby nejako na stenu zaludla ale ties myslim ze surovy je lepsi .Ja som skusala jednine dva tenke odkrojene nic neurobia ale musim jest z chlebikom mast a cibula a tam si dam tie dva a nevraciam. Dakujem ano super ceky citam to to je sila ale boze ako aj jamam udrzat v tele inak ja aj ked nechem ide von ved on je vyborny nakolko aj mne hrozi rakovina zaludka nakolko mam chronic gastrit. a zapaljedine co zajecicka horka ta ma drzi namiesto liekov aj tebe dakujem maria no skusam hadam ju už dostanem s tych soplov ....A este to je jedno ci divy cesnek alebo domaci ja ako male dievcatko si pametam ako moj dedko hocasto uzival ze on je vseliek na vestko ale myslim ze aj domaci dobry lepsie ako nic ze,,,
...TIEZ SOM CHCELA PORADIT,ZE surovi je lepsi,ako tablety/VED TABLETY OBSAHUJU AJ LATKY, KTORE TIEZ MOZU SPOSOBOVAT ALERGIU.../
ALE CESNEK OBSAHUJE NIKEL...TAK NA NEHO TIEZ POZOR...
a nemusis cisto surovi cesnek davat,urob jej nejaku pomazanku...
ja som robievala len taku obycajnu
do masla som rozlisovala cesnek-rozmiesala som to a potom som to natrela na chleba dala salam a kyslu uhorku...
alebo do makkeho syra som rozlisovala cesnek...
je to jednoduche a velmi chutne...
Ale surovy som zase pocula ,zeje viac skodlivy vyziera zaludok take nieco tak už neviem .Ved mam aj aj .Len ci surovy a kolko denne . A mam aj tabletky.
lili koli pardon a vi je ci oprava . Dakujem napiste ci davate detom . Vek nad 6 rokov.