Moze dieta cesnekova tabletky. Mam tu Med pharma cesnek 1000mg . Pisane deti od 3 rokov až mozu uzivat. A denne davka je 1 tabletka .Ale ja som zaludkarka a ked som si dala tabletku tak je mi zle až,až . Ja neviem vi jej nedat na polovicu. Je to v zelatine a ten olej nakapkam do pohara a dam s cajom . Dalsiu cast s tej jednej tabletky zase dam dalsi den.Aby to nebolo silne . Nasla som ze niekto daval detom cesnek kili mrlam .A zase som nasla aj to ze niektore vyrobky nesmu deti .Zase citam dobre na tlak srdce aj imunitny system .Dakujem za radu.
Dieta a cesnekove tabletky.
DENZ MARIA DAKUJEM . Aspon viete ze aj ja mam problem kazdy ma cosi sice mam oci aj schopnost co s toho ked nema pristroje a zdravotnictvo ale aspon viem co asi ma ma bacila v tele to viem aj alergia a je to v nose ako to dat prec ze ahoj krcny nemohol by si mi dieta nejako dobre kuknut ma tam hlbsie v nose bacilov a takych riadnych co jej dat nedavaj jej pamycoin to nezabera ani tu 3 zloskovu vec pamykoin sanorin a este cosi lebo ona to za dva tydne nosom vycuca a nepomoze ma snieco lepsie ???? hej super daj sem a mas este nieci co by som denne davala jej do nosteka a aj ako s leiednym ucinkom ale aby som jej nostek a sliznicu neznicila hej super co jeto a on nic take nie je super a co je no ved už len peracie nos alebo dat noc prec ved dychat moze aj ustami no tak už mam aj odpoved so sebou
nie ten aj tak vetsinou kokcem ja ja jej davam slivovicu a tam plava propolis neboj to už nedavam ani ja len v marci to som nevedela ze je ažaž taky skodlivy ale zase davam slivovicu bude s nej ozran hehe ved to vypluje a a este ta sol a voda jej skodi to nedavam salvia nic moc peroxid nemoze až od 12 rokov ten zase ja klokcem tak no nic moc jox uz nedavam lebo osahuje jod tak vies nepohnem sa ani tak ani tak a stava med cibula nic moc aj to som skusala ani len nevykaslala a co dat na hlasivkovy kasel zase len calcium ten vzdy zaberie uzasne stoptisin už ani nepisem už ho ma asi 3 mesiac kolom do kola stoptu, fenist, ambrobene potom zoberie calcium ambrob ostane stop, fenist a ked ju zase taku pokozim pondelok kaslajucu co cakla ze ju už pondel da do skoly taj ju asi porazi ucitelka povedal ze nesmiem ju tam taku davat ale zase už vie ze ona kasle skaredo od januara a vseliake kasle stekacuji hlasivk. vykaslajuci ..
...tiez ti budem urcite drzat prsty a mysliet na vas,sak ja aj tak na teba a dceru myslim...obcas...
AGAVEN...este jedna vec,a myslis si ze tym formaldehydom jej ty pomahas?ved ty ju postupne zabijas...mozno jej na cas pomoze,ale je to len klam...ale ju to skor oslabuje a nie pomaha...NIE SOM LEKAR,ALE SI VIEM PREDSTAVIT,CO TO ROBI Z ORGANIZMOM CLOVEKA...ALE AKO SOM PISALA,JE TO NA TEBE...
agaven drzim palce a hlavne zmen tych tupcov co tam mate.
Chodte ozaj radsej rovno do Blavy,aby si zas niekde mimo nestretla tupanov a opat sa to nezopakovalo.
Drzim palce a budem na vas mysliet.
lekar nema rad ked mi pytame liecbu akoby ved aj tak zalezi ci ti dam to alebo to no ale ja som povedal zenabudem spat atd..nech to urobi atd.. zase som tam prosikala a ponizovala sa aka som ja chuderka ved nech mi to da pre tu moju a pritom som tvrda zena a idem si za svojim ale co oni maju plat body atd.. a je im jedno ci je dietau to alebo to ved to nieje ich dieta a aj keby to vies ze aj ten zasraty telefon zdvihnu ale zase u mna ho dvihaju az ked je zle nedobre ani ma ju nebola pozriet v nemocnici ved dosrala to ona nepomohla asi tak co dodat napisem ako co pokracujem s nou a co jej zistili
Na tom pracujem cakam este na kazein reflux som dala trencin idem v maji ak bude ok refux aj kazein dobre este som dala helibac. ale to nesiem pondelok ak aj ten sa vyluci pisem do leta idem niekam ako BA Ved ano p.b a za ved to su mesta nezijem keby som pisal ze na dedine atd... nie liecena v hlavnych mestach ved to ...ale ja robim vsetko necucim a nie je mi to jedno chytam a pytam a cakam na objjednavanie a este povedia ze naco alebo ze ved už sa to robila a ja kedy ... a ona potom hlada a hlada v karte a nic zase mater mudra a to nie je ani skolovana no som s maturou ale nema titul len bolave paprce a neche sa mi rozmyslat kde dat ake i, y
a co je zle jozko donesie do skoly sople ma ho potom aj moja ale on sa lieci 5/7 dni a moja skoro mesiac potom zase janka donesie sople a zese ho ma moja Denz imunit ma dobry to som si kula v jej karte len krvak vzdy ukazuje zvysene lekuoc. a este mava streptokoka skor bacili v tom vytere a ked sa ozvem na to povedia boze deti s tym ziju a nic ze horie su zlaty stafilok na ** mpleumok je ockovana zaockovali ju ja som to chela inak na chripku nie je ockovana ani ju nedam ani ju zatial nemala anginy nemava vobec teras mala cosi na madlach ale alergolog povedal angina , krcna a obvodna zase sa hodli ze to ma s toho inhalovania z ordinacie a tam dali aj este adrenalin jej tak anyn nemava ani uska len nos a kasel kolom do kola od 4do 8 rokov
agaven- prid radsej do Blavy na vysetrenie a myslim to vazne.
Ved to co opisujes......to mi pride ako v stredoveku.
Ak mas niekoho znameho v Bratislave....posli mu prefotene dokumenty a nech tu zajde za lekarom a on nasledne odporuci racionalnu liecbu.
Sorry,mam pocit,ze snivam v minulosti.
TU kde byvam Pobazka BYstrica A zilina doktor...nejdem pisat ho ma v dome ordinaciu svoju a teras ma viac ako 8 rokov