Dieta a cesnekove tabletky.

Príspevok v téme: Dieta a cesnekove tabletky.
agaven ja

Moze dieta cesnekova tabletky. Mam tu Med pharma cesnek 1000mg . Pisane deti od 3 rokov až mozu uzivat. A denne davka je 1 tabletka .Ale ja som zaludkarka a ked som si dala tabletku tak je mi zle až,až . Ja neviem vi jej nedat na polovicu. Je to v zelatine a ten olej nakapkam do pohara a dam s cajom . Dalsiu cast s tej jednej tabletky zase dam dalsi den.Aby to nebolo silne . Nasla som ze niekto daval detom cesnek kili mrlam .A zase som nasla aj to ze niektore vyrobky nesmu deti .Zase citam dobre na tlak srdce aj imunitny system .Dakujem za radu.

agaven ja

a to mi dala primarka . A to pred dvoma tyzdnami . A je zase usoplena tak ako aj pretym preto aj obvod. sa cudovala . Co zase jej je ale co už .Ved to ôisem primar krcny nevie tady dava len antib. do nosa a nic a to už jej dali skoro vsetky ,a plus uzasne klkotadla ..A obvodna len krv vyter a nic kolkom do kola a ja hladam vesto co sa len da reflux alergie mlieko ....A zase som murda ja aj helikob . vsetko si pytam a oni cumia a povedala naco .. dokonca som aj plakala nakolko mi to nechela urobit povedala , ze preco by mala mat reflux a alergiu na mlieko .. ked jej alergol. nic vazne nezistil....inak pokila nejde o ich dieta seru na vsetky ..ostatne .. aj bucat ziapat mozene a ak povie ze nie tak nie jedine len este platim lebo aj nieco robim na svoje naklady a zaplatim si to co chem aby jej urobili a ine zeny sa len cuduju a hovoria tak odid od nej a co tym vyriesim nic ja som raz odisla k inej obvodnej a odpadla som v ordinacii a nic neurobila len som chodila ako mi jezle potom som si na ziadost svoju zaplatila srdciara echo holter atd.. tam ukazalo ze mam to zo srdca ...ale nakoniec som sa vratila k obvodnej a prosikala nech ma zoberie naspet lebo moja mi aspon vysetrenia robila zadarmo a nova ako zaciatok bola mila ale potom už nie a vsetko som platila a moja obvodna mi to vysetrenie dokoncila a dokonca aj minerali urobila a poslala a objednala mimi mojho bydliska ....preto lekar hej pomoze ale vzdy skoro cvakam do vacku 5000 sk a mozu na nastvat aj nie ci ortoped, obvodny ...aj iny aj porodnik ,,,, dokonca lebo skoro ma aj zahlusili koli zle otocenemu babenku a ked som zaplatila jemu aj sono prisli na to ze ma nohy prekrizenu a prisli by o mna aj dieta oni ju cheli vytiahnut aj ked sedela a keby som si nekukla co viem jaoni v guli je po mne nevratili mi ani cent ... len zijem aj ono a bola pravda ako som im hovorila ze moze mat nohy pretocene a oni ze preco by mala aj potom ukazalo ze ano mala cheli ju vytahovat za zadok atd... a ja mala rodit nakoniec som sla cisars. lebo bolo ako som pisala sedela ako fakir alebo turecky sed

agaven ja

nie dala fomaldehyd a miesaju ho v lekarni a dava sa iba par kvapiek do pohara a ma dobry chut mentolovu a vo vode je taky do ruzova len krcna to moze napisat volne neviem ci aj predavaju dala to a dava sa 10 kapiek mam ho ved aj napisane je na flaske aj na recepte bolo to iste ja som sa cudovala ties ale povedala ze je dobty

[zruseny12]

...ale ten FORMALDEHYD JE KOLI MOLIAM ABY MOLE NEZRALI TEXSTIL...
TEBE MUSELA DAT NIECO INE NA KLOKTANIE...
STOPANGIN JE NA KLOKTANIE NAPR.

[zruseny12]

...a je pravda,ze niekedy je dieta chore kazde dva tyzdne...a potom pride vek,kedy ako keby niekto sibol KUZELNYM PRUTIKOM A VSETKY SOPLE ATD. SA VYTRATIA...
TO SOM MALA ZASA PODOBNE ZO SYNOM,KYM CHODIL DO SKOLKY STALE MARODOVAL,MALA SOM LEN PROBLEMI V PRACI,LEBO BOLI TO LUDIA,CO NETOLEROVALI KED CLOVEK MARODOVAL S DIETATOM.../AKO KEBY NIEKTO MAL S TOHO RADOST-ALE AJ TAKY LUDIA SU/
bola som s toho nestastna,tiez som s nim bola u jedneho lekara-vojnskeho,ten mu predpisal nejake lieky ktore sa brali 3mes.ale bola tam aj nejaka pauza...uz sa presne nepamatam...a po vybrati tych lieov,bol syn zdravi velmi ale velmi dlho a to mal okolo 6-7rokov tusim...
len teraz neviem,ci sa to zmenilo vekom,ze prisiel do ineho veku,ci mu pomohli tie tablety
...lebo vela ludi hovori,ze kazde dieta si tym musi prejst aj lekari a sestricky,ked sme sa o tom bavili,tak mi hovorili,nebojte sa ml.pani ON S TOHO VYRASTIE...
teraz zasa sopli,ale je aj ALERGIK kasle na liecbu...
a este jedna zaujimavost,ten vojensky lekar mi uz v tych 6-7rokov povedal,ze bude alergikom,ked sa mu pozrel do nosa...a alergiu mu zistili ked mal mozno tych 14-15rokov...A TEN LEKAR TO POZNAL UZ V TAKOM RANNOM VEKU...ZVLASTNE...

agaven ja

fomaldehyd nam dala krcna kloktat a ten zatial zabera ties nie tam nekupujem . Kenvelo ,deno nor. obchody adidas , ale teraz aj ja kloktam ten formald. a je dobry dik

[zruseny12]

oprava-OBLECENIE
prepac pokomolila som tu viac slov a nechce sa mi vsetky opravovat,dufam,ze z toho vyjdes...

[zruseny12]

...este tej alergii som chcela ako sa bavime na teme SVOKRA...
...CITALA SOM AJ TAKE VECI,ZE OLECENIE,KTORE JE FAREBNE-KTORE FARBIA MOZE VYVOLAVAT ALERGIU...A ROZMYSLAJ NIE LEN KONTAKTNU,ALE VED JE TO NA TELE,ALE CEZ POKOZKU SA ALERGEN DOSTANE DO KRVI A KOLUJE ZASA PO CELOM TELE,KYM SA TELO NEVYCISTI-KED SA VOBEC VYCISTI-KED MA NEJAKU SANCU SA VYCISTIT...
POZORUJ AJ CO JEJ DAVAS OBLIECT,AKE OBLECENIE KUPUJES A ODKIAL...
CINANIA ZVYKNU NAPUSTAT OBLECENIE FORMALDEHYDOM KOLI MOLIAM,TIEZ TO MOZE SKODIT...
MOZE SKODIT JEJ NEJAKA VEC V BYTE...TREBA ASI SLEDOVAT,KEDY SA JEJ TO ZLEPSUJE A KEDY ZHORSUJE...JA SOM PODOBNE TAKE NIECO ROBILA,NORMALNE SOM SI TO AJ ZAPISOVALA DO ZOSITA KEDY MI BOLO ZLE A KEDY LEPSIE A CO SOM JEDLA,SICE NA VELA VECI SOM PRISLA ALE NA TEN KAZEIN NIE AZ PO ROKOCH,ALE AJ TAK SOM SI DOST POMOHLA...CLOVEK SI PRIPADA AKO NEJAKY ***DETEKTIV*** :0)))) SMEJEM SA,VIEM,ZE TO NIE JE NA SMIECH,ALE KED SA CLOVEK PRESTANIE SMIAT,TAK JE S NAMI AMEN...LEBO AJ SMIECH NAS UDRZUJE PRI DOBROM ZDRAVI...
A ESTE JEDNA VEC MA NAPADA***STITNA ZLAZA***aj ked je to len dieta,daj jej aj SZ vysetrit,tiez som citala prave dnes,ze ona hodne rozhoduje a ZDRAVI CLOVEKA...SKODA,ZE SOM SI NEULOZILA TUTO STRANKU...

[zruseny12]

...presne VSETKO Z MIEROU...STACILO BY JEJ AJ 2-3X DO TYZDNA A DAVAJ JEJ AJ CIBULOVU NATIERKU,PODOBNE AKO CESNEKOVU,LEN CIBULU NAKRAJAS NAJEMNO...
A TIEZ SOM PUCULA,ZE TEN DIVY CESNEK JE ***VYBORNY VSELIEK***ALE KED SA K NEMU NEDOSTANES TAK AJ DOMACI JE DOBRY...

agaven ja

denz ano ked zje spenatovu a vajcovu to je dobry napad na tu som už aj zabudla idem uz do googla hladat a pisat recept na nu este ze si tu aj ty