Kazdodenne bolesti hlavy

Príspevok v téme: Kazdodenne bolesti hlavy
Peter434

Dobrý deň, chcel by som sa poradiť s mojím problémom, približne viac ako mesiac má trápia neustále bolesti hlavy, ktoré su nad korenom nosa a niekedy aj celého čela. Bolsť je mierna /na stupnici od 1 do 10 asi 1-2/, za ten čas sa nijak nezhoršila, nezvačšuje sa ani pri dvíhani činiek ani pri kíchani alebo niečo podobné. Je tlaková. Bolesť nastúpi prá hodín po prebudení a mám ju do večera, niekedy ma po prebudení neboli aj 6 hodín a potom začne. Hlava ma začala bolieť a bolela asi 3 týždne, potom asi na 3 týždne ustúpila a teraz bolí znova. Nemám žiadny iné príznaky. Pociťujem aj pocit na zvracanie, alebo skôr taký divný pocit v žalúdku, nehromadia sa mi sliny, ani nemám nechutenstvo. Mám strašný strach že mám nádor na hlave. Ked ma hlava začala bolieť hned som čítal o nádore a nejak to na mna sedí, aj ked som si prečítal že pri bolesti hlavy od nádoru je prítomná nevoľnosť a vracanie hned som dostal tie pocity na zvracanie. Strašne sa trápim a myslím na to neustále. Neviem či je to vyvolané psychykou alebo či ho naozaj mám. Som síce ten typ človeka že ked ho niečo pychne hned si myslím že mám rakovinu. Naposledy ma pichalo v boku a už som mal rakovinu, až po niekoľkých sono vyšetreniach na nič neprišli a bolesť zmizla. Dva krát som už bol aj u doktora kôli tomu že ma bolel semenník a myslel som si že mám nádor, ale tiež nič nenašli. Viem, že by som mal ísť k doktorovi, ale strašne sa toho bojím. Myslíte že sa môže jednať o nádor?

[zruseny12]

CEKY
...ja som si pozrela vcera to video,co si dal na inej teme.../len bohuzial nie dokonca/
zaujimave je,ze ja mam knihu,kde pisu o najnovsich vyskumoch,ze PADLI MYTY O SUROVEJ ZELENINE A ZELANINA SA MUSI ASPON TROCHU POVARIT,ABY JU MOHLO TELO SPRACUVAVAT A VYRTAZIT NEJAKE VIT.A MINER.lebo,ze vraj ma dost tvrdu strukturu a telo vsetko nevyuzije-ked je UPLNE SUROVA...
nema sa prilis rozvarit,ale tak aby rochu ZMAKLA...

anuska33

treba navstivit lekara neurologa.Moze to byt zo stresu,chrbtica,je toho vela a preto sa treba dat vysetrit cim skor,kym nieje neskoro.

jajkafr

Peter
bolesť hlavy je prítomná pri viacerých ochoreniach... nie pri každej bolesti ide o rakovinu... keď bolí hlava môže ísť o zápal prínosových dutín ako píše moob, o poruchu zraku, možno ti treba okuliare, o alergiu a mnoho iných ochorení... bolesť hlavy sa napr. vyskytne ako prvý príznak angíny či iného ochorenia... alebo možno málo piješ dehydratácia sa prejavuje tiež bolesťou hlavy skús denne vypiť 2-3 litre, ale piť treba pravidelne nie naliať sa napr. večer keď zistíš že si málo pil, ... ale to z čoho ťa bolí hlava ti povie až lekár po dôkladnom vyšetrení

moob

Moze sa jednat o hocico..je vela moznosti..Tvoj popis sedi na zapal dutin(takychto bolesti som si uzila dost),nemusi ho sprevadzat nadcha,moze sa pomaly rozvijat..Dalej alergia,zacala kvitnut breza a kopec rastlin..Mozno prievan...pracovne vytazenie..problemy s tlakom(vysoky aj nizky)..A dalo by sa pokracovat este dalej..Uvedom si,ze nador je nove tkanivo,aby mohol rast,odtlaca mozog a sucasne sa narusaju viacere funkcie CNS..zavrate su len jedny z mnohych..a tie sa vyskytuju aj pri tom co som pisala na zaciatku..dalsimi priznakmi su napr.poruchy zraku,sluchu,tlak v usiach,krvacanie z nosa,usi,bolesti v noci,poruchy spanku,poruchy koordinacie pohybov,priznaky ako pri psychoze,...strasne vela..a urcite zmeny v krvnom obraze..u teba je to dla mna dost o psychike..zajdi k lekarovi,posle ta na rtg hlavy a uvidis..myslim,ze sa nemas coho bat..