Dobrý deň, chcel by som sa poradiť s mojím problémom, približne viac ako mesiac má trápia neustále bolesti hlavy, ktoré su nad korenom nosa a niekedy aj celého čela. Bolsť je mierna /na stupnici od 1 do 10 asi 1-2/, za ten čas sa nijak nezhoršila, nezvačšuje sa ani pri dvíhani činiek ani pri kíchani alebo niečo podobné. Je tlaková. Bolesť nastúpi prá hodín po prebudení a mám ju do večera, niekedy ma po prebudení neboli aj 6 hodín a potom začne. Hlava ma začala bolieť a bolela asi 3 týždne, potom asi na 3 týždne ustúpila a teraz bolí znova. Nemám žiadny iné príznaky. Pociťujem aj pocit na zvracanie, alebo skôr taký divný pocit v žalúdku, nehromadia sa mi sliny, ani nemám nechutenstvo. Mám strašný strach že mám nádor na hlave. Ked ma hlava začala bolieť hned som čítal o nádore a nejak to na mna sedí, aj ked som si prečítal že pri bolesti hlavy od nádoru je prítomná nevoľnosť a vracanie hned som dostal tie pocity na zvracanie. Strašne sa trápim a myslím na to neustále. Neviem či je to vyvolané psychykou alebo či ho naozaj mám. Som síce ten typ človeka že ked ho niečo pychne hned si myslím že mám rakovinu. Naposledy ma pichalo v boku a už som mal rakovinu, až po niekoľkých sono vyšetreniach na nič neprišli a bolesť zmizla. Dva krát som už bol aj u doktora kôli tomu že ma bolel semenník a myslel som si že mám nádor, ale tiež nič nenašli. Viem, že by som mal ísť k doktorovi, ale strašne sa toho bojím. Myslíte že sa môže jednať o nádor?
Kazdodenne bolesti hlavy
Dobrý, potrebujem radu ako sa účinne zbaviť helikobaktéra, už raz som mala liečbu antibiotikamia, ale opäť je späť... mám z neho príšernú záhu a vyrážky okolo úst. Potrebovala by som niečo čo by ho zabilo a nie čo len uspalo... známa mi poradila Rakytníkový olej a probiotiká plus špeci dieta, no nie som si istá. Preto by som potrebovala poradiť. Za radu Ďakujem.
Dobrý, potrebujem radu ako sa účinne zbaviť helikobaktéra, už raz som mala liečbu antibiotikamia, ale opäť je späť... mám z neho príšernú záhu a vyrážky okolo úst. Potrebovala by som niečo čo by ho zabilo a nie čo len uspalo... známa mi poradila Rakytníkový olej a probiotiká plus špeci dieta, no nie som si istá. Preto by som potrebovala poradiť. Za radu Ďakujem.
ahoj peter ja mam tie iste problemy PRESNE ako ich popisujes ale mne to trva už skoro pol roka bola som na neurologii kde ma poslali na CT mozgu nastasite všetko v poriadku potom soom bola na očnom tam mi pričinu takejto bolesti hlavy ties vylučili nakoniec som bola na krčnom kde mi nasadili antibiotika mal podozrenie na zapal nosovychh dutin kt. mi vobec nepomohli tak mi dal lieky na laergiu že je to alergickeho povodu no tabletky jem a nevidim ziadny učinok už som zufala len rano vstanem z postele a bolesti hned nastupia ak si niekde bol a nasli ti konečne pričinu tak mi napis dakujem
Krvný tlak mám zväčša v norme. Vyskúšam aj to ďakujem.
Mas asi z oci.
Maria000,nespomenula si krvný tlak,nemáš ho zvýšený?
Dobrý potrebujem pomôcť. Už pár dní ma bolí hlava. Je to pulzujúca bolesť niekedy v oblasti spánkov, niekedy okolo očí, niekedy okolo uší. Je mi s toho nevoľno a malátne, občas sa mi pustí krv z nosa, alebo praskne cievka v oku (nie žilka). Mám za sebou niekoľko vyšetrení hlavy, odbery krvi, testy na boreliózu, niekoľko testov na glaukóm hoci ani jeden nevyšiel pozitívne. Táto bolesť trvá už niekoľko rokov, niekedy iba hodinu niekedy pár dní. Psychické problémy nemám a už neviem čo mám urobiť.
Priciny bolesti hlavy su rozne. Preto je dolezite ako a kde boli hlava. Bolesti na cele patria Zaludku a Zlcniku. Mozno je problem tam. Pozri www.tcmclinic.sk
a v pripade zaujmu sa ozvi.
Ahoj chcela by som sa opýtať za môjho priateľa pred 13rokomi mal veľmi silnu chrípku s vysokými teplotami a od vtedy trpí tlakovou nie veľmi silnou, ale o to neprijemnejšou bolesťou hlavy v oblasti čela a niekedy mu to prechádza až do oblasti tváre. Vyskušal už všetko možné (masže spánkou na chvíľu to pomohlo. ale potom znova)aj u lekárov už bol. Nejedna sa o žiadný tumor ani nič podobné.Podstupil rôzne vyšetrenia,ale všade mu povedali. že je všetko v poriadku. Prosím môžte mi nejak poradiť čo by to mohlo byť. Alica
...a je pravda,ze napr.creva maju schopnost SAMOHOJENIA kazdych tusim 72hod.ale ked je creva poskodene velmi,tak si myslim,ze potrebuju pomoc aj od lekarov a nejake lieky,lebo sa tak tazko ZAHOJA-VYLIECIA.../a to plati pre vsetky choroby/
HODNE MUSIME AJ MY ROBIT PRE SVOJE ZDRAVIE O TOM ANI POTOM,ALE ABY SME NECHALI VSETKO LEN NA TO-SAK TELO MA SCHOPNOST SAMOZAHOJENIA-TAK ASI BY SME TU UZ DLHO NEBOLI...
...ja aj ked viem,ze napr.ANTIBIOTIKA su dost skodlive,ale ak ich musim brat,tak ich budem brat,ale na druhu stranu sa budem snazit,aby som zmiernila ich vedlajsie ucinky na minimum...ale NIKDY by som ich neodmietla ak by to bolo nutne ich brat...