MUDR. Čiljakova Miriam MFN

matuš.

miskovamama mohol by som vás poprosiť o ten kontakt? Zajtra skúsim zájsť aj do MT aj do ZA a uvidim,kde nás zoberú skôr. No osobne by som radšej doktorku Čiljakovu.

miskovamama

matuš
klikni na moju predchádzajúcu odpoved na červeným napísané miskovamama a tým sa dostaneš na môj mail. Tam ti odpoviem.Ak by to nefungovalo, napíš zase sem.
Pekný deň všetkým.

matuš.

Miskovamama mohol by som poprosiť o ten kontakt? Skusim zavolať aj k jednej aj k druhej a uvidim, kde zoberu môjho syna skôr.
Ďakujem...

miskovamama

matuš
Bližšie info o lekárke v za možem poslať mailom. Ešte chcem uviesť, že obe tieto lekárky sa dobre poznajú a spolupracujú. Ale keď si z tt, do mt to je asi bližšie. Či sa dá u dr. Čiliakovej priplatiť za prednostné vyšetrenie, neviem, skús jej zavolať. Na dverách jej ambulancie som takú možnosť nezaregistrovala.
Ak máš záujem, ozvi sa.

Pekný deň.

matuš.

Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede. Som netušil,že je až tak vyťažená. Ako dlho sa tam pravdepodobne čaká? Nedá sa tam priplatiť za prednostné vyšetrenie.
A miskovamama prosím Vás a koho ste mali na mysli v tej ZA? Ja som z Turčiansky Teplíc,ale nemám problém ísť aj do ZA.
ďakujem veľmi pekne

janka.

Matuš číslo k dr. Čiljakovej do ambulancie je 043/4203367. Tam vám to zdvihne sestrička a možete sa objednať. Mám aj číslo na mobil,ale ten vám nemožem dať.Počítajte však, že budete pravdepodobne dlhšie čakať. Pracuje totiž nie len na ambulancii,ale aj na oddeleni a ešte ktomu učí aj na vysokej škole.
Ale je naozaj výborna:) vrelo odporúčam:D

miskovamama

matuš
Dr. Čiliaková pracuje v MT nemocnici, keď si nájdeš číslo detského oddelenia /malo by to byť 043/4203886/, tam ti kontakt na ňu dajú. Ja mám na ňu mobil, ale ten ti bez jej súhlasu nemôžem poslať.
Môj syn bol u nej v septembri na zaučenie na používanie inzulínovej pumpy. Je fakt super.
Neviem, odkiaľ ste, ale aj v ZA je super detská endokrinologička.

Pekný deň.

matuš.

prosím Vás máte niekto kontakt na túto lekárku? Môjmu synovi diagnostikovali poruchu štítnej žľazy a podľa Vašich názorov je dobrá.

martin8

No ja som k tejto lekarke tiež chodil.Naožaj bola dobrá.Síce sem tam prísna,ale vždy ma vedela tým nakopnúť a donútiť sa trochu zamyslieť. Mal som je velmi rád. Je naozaj dobrá.