má prosím vás niekto nejake skusenosti nejake nazory aka je lekarka? poznate ju niekto?? ďakujem za odpoveď.
MUDR. Čiljakova Miriam MFN
tak tak ja sa pridavam. Doktorka Čiljakova je jeden užasny človek. Sama som ku nej chodila... a nevymenila by som .. nedam na ňu dopustiť. Ta ochota a laska čo dava do svojej prace je neuveriteľna. Vždy pomôže,poradi. Nikdy nepovie nie. pomože každemu nie len ako lekarka,ale aj ako človek. Mne pomohla v tych najťažšich chvilach. a najviac asi keď mi zistila cukrovku. Neviem,ako by som to bez nej zvladla.Mala som v nej často krat väčšiu oporu ako doma. Jedine čo ma mrzi je to,že už nemožem ku nej chodiť, keďže už patrim na dospelacke,ale navždy ostane v mojom srdiečku. Patri jej to najsrdečnejšie ďakujem.
takže ani netreba premyšlať nad inym lekarom. jednoducho je najlepšia...
doktorka Ćiljakova,je mlada a ma velmi dobrý prístup k Ludom,teda aj k deťom,lebo je pediater.Ja som z Handlovej a vybrala som pre syna naozaj dobre.je dôkladná a stará sa tak,ako máloktorá lekárka o pacienta.Poradí,vysvetlí,ukáže na sonografii,čo vás zaujíma.má veľa pacientov,tak určite sa bude čakať.Má aj diabetikov deti,a je naozaj vyťažená v svojej práci.Chodím tam dva roky s11ročným synom a nevymenila by som ju.Takýto prístup je na nezaplatenie.Nebojte sa!
no objednavaš sa tam telefonicky...musiš mať odporučanie od svojho lekara.
a neni stara keď ju uvidiš budeš si myslieť,že ma 25rokov:D a je to užasna lekarka... ten pristup všetko... lepšiu nenajdeš:DD... ona urobi pre pacienta všetko, nedoflakne ti nikdy ti nepovie nie, vždy ochotna pomocť...:D
a ako sa tam objednava?...keď knej idem s dcerou prvy krát,tak musim mať aj nejake krvi porobene,alebo to si oni spravia?
takže neni stara hej? lebo nechcela som nejaku staru doktorku,lebo pri tych poväčšine už ten zaujem a take zapalenie neni pre tu robotu
ano je naozaj vynikajuca. je malo takych doktorov ako je ona. Vážne ti ju možem len odporučať:) a čaka sa u nej podla toho či ideš so štitnou,alebo cukroukou:D
a tak neni stara,ale ani žiadna mlada žaba,aj keď tak vyzera:D taka akurat...:))
takže je dobra? a ako sa u nej dlho čaka? a je mlada,stara...??
tak petra tuto doktorku ti možem len odporučať. Je to najužasnejšia doktorka,aku som kedy stretla. Je to omnoho viac ako doktorka je to predovšetkym užasny človek s obrovskym srdcom a velkym V. naozaj vynikajuca lekarka ani nerozmyšlaj nad inym lekarom:)