Som uz uplne nestastna a zufala z mojich prs. Mam len 21rokov a prsia mam ovisnute! Da sa s tym vobec okrem plastiky nieco robit? Cokolvek.. Mozno to je aj tym ze som v 17tich velmi schudla a nasledne pribrala, ale nie som si ista..tiez som neskor zacala brat HAK a prsia mi narastli, mozno narastli z casti kvoli mojej zmene vahy (zo 45 na 55) a z casti mozno kvoli HAK, no ak ano, potom sa bojim aj toho, ze ju teraz chcem na cas vysadit a ak sa mi prsia zmensia zrejme este viac ovisnu a to uz nezvladnem. Co s tym? Navyse mam teraz noveho priatela a predstava ukazat sa mu hore bez je pre mna priserna. Pred byvalim mi to nevadilo lebo ma poznal este v case ked som mala prsia mensie a neovisali, cize to ze sa zmenili som vnimala inak, ako teraz ked sa mam ukazat niekomu hned takto. Poradte mi ci sa s tym da nieco robit?
neviem sa vyrovnat s mojimi prsiami
super, uz som pochopila :)))
hrozne...
jednej vadi,ze su prilis velke,druhej,ze ich ani nevidiet.
a co s nimi maju zeny ked hovoria ze maju "skarede dvorce" ?
okraj bradavky v tvare kruhu hnedej farby ??
ozaj co to znamena tie dvorce na prsiach co spominate? furt neviem co to je.
2 prsia no ak mas velkost D tak nejaky pokles tam neuskodi to podla mna len prehanas .. proste vecsie a poklesnute je uplne normalne horsie je to s nejakymi A-B
ahoj
Vo Vrabloch na plastickej chirurgii operuje p. dr . Zamboj,na jeho int. strane najdeš aj daco aj o mamaplastike ,a operacie sa nemusiš bať ,ani to velmi neboli,len ten strach je velky,ináč v pohode nebudeš lutovať.
..to nieje problem, ved sa mozes milovat v tricku, ako nasa Evicka-tricko... :)