Som uz uplne nestastna a zufala z mojich prs. Mam len 21rokov a prsia mam ovisnute! Da sa s tym vobec okrem plastiky nieco robit? Cokolvek.. Mozno to je aj tym ze som v 17tich velmi schudla a nasledne pribrala, ale nie som si ista..tiez som neskor zacala brat HAK a prsia mi narastli, mozno narastli z casti kvoli mojej zmene vahy (zo 45 na 55) a z casti mozno kvoli HAK, no ak ano, potom sa bojim aj toho, ze ju teraz chcem na cas vysadit a ak sa mi prsia zmensia zrejme este viac ovisnu a to uz nezvladnem. Co s tym? Navyse mam teraz noveho priatela a predstava ukazat sa mu hore bez je pre mna priserna. Pred byvalim mi to nevadilo lebo ma poznal este v case ked som mala prsia mensie a neovisali, cize to ze sa zmenili som vnimala inak, ako teraz ked sa mam ukazat niekomu hned takto. Poradte mi ci sa s tym da nieco robit?
neviem sa vyrovnat s mojimi prsiami
To ma ten tvoj priatel ma take bozske,dokonale telo?
mozno ta zmena nie je ani tak vyditelna ako si myslis.ty si myslis ze je to strasna zmena, lebo sa vidis naha kazdy den a pozorujes-ako kazda zena:).ale vsimol si to aj tvoj byvaly priatel-ze ti ovisli prsia?
ahoj prsia uplne ta chapem,toto poznam,ale tyka sa to mojej aknoznej pleti,mne zas bura sebavedomie velmi toto,inak tiez vyzeram OK,vzdy idem von len s nanosom make upu a predstava,ze by ma frajer videl bez make up bola pre mna priserna,ale ked to prislo nezlakol sa ani nic podobne,ak Ta ma rad nebude mu to vadit,ale viem ake je to pre teba samu hnusne na psychiku,pretoze to poznam,uz som vyskusala lieky,masticky,ale vzdy sa mi to vratilo a niekedy este v horsom stave,tiez som uz uplne zufala,a na tie prsia su v lekarni tie prirodne tabletky,alebo v biovitpharme,co mne zasielaju letaky,lebo odtial objednavam krem na zvacsenie prs a bieliacu zubnu pastu,tam je kopec tych pripravkov na prsia,takze napriklad erdic obilninove tablety,breast control na poprsie,,wonderup krem na poprsie,cell plus up,mam tu ten katalog tak to citam z toho,ale ceny su priblizne od 70 eur a viac,a este silikonova samolepiaca podprsenka,ale to asi by Ti bolo na nic,skor ten krem,alebo tabletky,neviem vyskusaj cosi ak chces
cvicenie spevni len sval, a prsia niesu zo svalu. Priatel by ma snad mal rad aj tak, alebo aspon po case by si zvykol, ale ten prvy jeho dojem asi nebude najlepsi kedze isto caka nieco viac :( a aj keby to nakoniec s nim dopadlo dobre, tak ja sa citim s tym strasne zle. Nerada sa na ne pozeram aj sama pred sebou a ked pomyslim ze vekom to bude len horsie, tak v 40tke sa asi zahrabem pod zem :( necitim sa pritazlivo kvoli nim a pritom vyzeram dobre, ale toto mi bura sebavedomie aj dobry pocit.
no asi nič, možno len nejaké cvičenia na spevnenie, ale či to urobí viditeľné zmeny ťažko povedať. Treba vyskúšať. Som presvedčená, že ak máte s priateľom pekný vzťah, tak Ťa bude mať rád takú aká si. Veď určite ani on nie je dokonalý.