Keďže som ešte v živote nedržala žiadnu diétu, tak nemám s tým žiadne skúsenosti. Lenže teraz by som súrne potrebovala zhodiť tak 5 - 6 kg, ale opatrne, nechcem si pokaziť organizmus. Našla som jeden zaujímavý diétny program, ale chcem sa o ňom s vami poradiť, určite máte viac skúseností ako ja:
Takže podstata v ňom je, že jedlo sa konzumuje 5 x denne, pravidelne ! v trojhodinových intervaloch - vraj, aby sa naštartoval metabolizmus. Raňajky chlieb so syrkom, desiata jogurt, obed diétna stava, olovrat ovocie - zelenina, večera diétna strava. Tá pointa je v tom, že oni mi to jedlo, komplet na celý deň dodajú a ja si ho už len v správnu hodinu vytiahnem z chladničky a zjem. Tá varená strava sú zamrazené balíčky diétnych jedál, ktoré len ohrejem v mikrovlnke. Páči sa mi aj v tom, že jedlá sa nikdy neopakujú, všetky jedlá sú iné, ani len jogurty sa neopakujú, čiže strava nie je jednotvárna. Jediné, čo si zabezpečujem, sú nesladené nápoje.
Radím sa preto, lebo tento diétny program je dosť drahý. Síce, keď som si to spočítala a uvedomila si, že ten mesiac (je to na mesiac) na stravu neminiem ani cent, v konečnom dôsledku to nie je až také drahé.
Čo myslíte, stačí jesť pravidelne, diétnu stravu, trochu viac pohybu a pôjde to dole? Oni zaručujú - za mesiac u ženy tých cca 5 kg (ale takouto zdravou formou) 100% úspešnosť, ale len v prípade ak sa to bude 100% dodržiavať.
Ďakujem za rady.
zaujímavý diétny program
..ak som to dobre ratala, tak strava na jeden tyzden(len 6 dni, nie je v tom zahrnuta strana na 7.den!) vychadza okolo 84 eur?? a na 4 tyzdne vyse 330eur? to akoze fakt?? to si robite prcu, nie.. vsak za tolko sa prestravuje mesacne kludne 3clenna rodina..
Baby, mozno Vam to vyhovuje a ak mate na to, preco nie. Ale zazrak nespociva v ich jedlach. Ja nic extra nevyvaram, zacala som jest v 3-hod. intervaloch a tiez chudnem 1-2kg za tyzden!!!
Inak, dobry biznis, asi v tom zacnem podnikat :)
Ahoj Liana,
tesim sa s tebou, ze sa ti takto dari a ze ti to chuti, ja som bola tiez velmi spokojna.
169 69, mrkni na stranku www.easydiet.sk
tam najdes vsetko :)
Ahojte, tak ako som sľúbila, vraciam sa sem so skúsenostiami s týmto diétnym program. Je to presne ten, čo písala Veve9. Práve prebieha druhý týždeň.
Zo začiatku to bolo ťažké, ako asi pri každej diéte, ale už si môj organizmus začína zvykať, pretože dodržiavam poctivo ten 3 hodinový interval. Dá sa to vydržať, lebo obed je výdatný a sýty. Dokonca aj večera je sýta, ale ľahká. Medzitým na raňajky chlebík, desiata jogurtík, alebo musli tyčka - stačí, olovrantík - ovocie zeleninka. Po týždni dole 2 kg, ale aj by som povedala, že viac, lebo sa cítim tak ľahko. :) Je super, že všetko je pripravené, nemusím rozmýšľať čo na večeru, či zajtra na obed, všetko mám už doma v chladničke a v mrazničke. Momentálne už nepociťujem hlad, keď má prísť ten správny čas, vtedy mi stačí čo mám podľa jedálneho lístka zjesť. A také jedlá ako: Kurací špíz so šunkou + kuskus, alebo: Morčacie mäso na kari s thajskou zeleninou + ryža, alebo Baklažán v rajčinovej omáčke+ ryža - to sú obedy. Večere: Teľacie mäso s feniklom a brokolicovou kašou, alebo Tofu s arabskou zeleninou - všetky sú úplne super uverené a chutné. Ani raz sa jedlo neopakuje, takže to ani nenudí a už sa teším čo bude nabudúce. Systém je fakt dobre prepracovaný, najťahšie na celej Easy diéte je dodržať ten 3 hodinový interval a fakt sa vtedy zastaviť a zjesť čo máš. Ale aj to sa dá. Určite odporúčam. Síce to nie je najlacnejšie, ale stojí za to a vôbec nebanujem, v tomto prípade platí, že tie peniaze sa mi vrátia v čase, ktorý by som inak trávila varením.
Veve9,
nemohla by si nám poskytnúť viac info?
ahojte,
ja som napriklad ten dietny program, konkretne easy diet vyskusala
na zaciatku som mala 80 kil pri vyske 170 cm, co sa mozno nemusi zdat az taka hroza, ale moje brucho a zadok hovorili za vsetko...citala som o tomto programe v casopise a tak som si povedala, preco nie? ved za pokus to stoji. tak som si vyzdvihla jedlo na prvy tyzden, bola som prekvapena z tych porcii, niektore sa mi zdali prilis male, napriklad ranajky desiata, olovrat; a ine boli zasa na moj vkus troku vydatnejsie, predsa len bola som zvyknuta jest narazovo rano a vecer, sice vo vacsich mnozstvach ale ked si predstavite ze mate jest 5 krat za den a toto vsetko...
no ale poviem vam ze po dvoch tyzdnoch som zacitila zmenu, upravil sa mi metabolizmus (uz som chodila pravidelne na wc, konecne!) a dokonca mi zacali byt rifle a sukne volnejsie, schudla som 2 kila za dav tyzdne. Super!
takze som takto pokracovala este dalsie dva a kila isli dole, naucila som sa stravovat podla tohto programu a dodrziavam ho doteraz, aj ked uz si varim sama :)
takze ja osobne odporucam :)
Ked k tomu pridáš cvičenie a nebudeš na vrch vyžierať, tak budeš spokojná.Držím ti palce.
Ďakujem za nazory, ste zlatí.
Hlavne som potrebovala vedieť, či funguje chudnutie ak jem pravidelne v trojhodinových intervaloch, pretože ja nedokážem nejesť a držať hladovku. Radšej menej a častejšie ako vôbec.
Ale videla som ich jedálny lístok, aj som nejaké jedlá ochutnala, takú pestrú stravu a ešte aj diétnu by som ani len nevymyslela, nie ešte navarila. Pre mňa je varenie nutné zlo. A aj preto som diéty nikdy nedokázala držať, lebo som nemala ani fantáziu a v časákoch sa témam o diétam z ďaleka vyhýbam. Jednoducho nemám záujem.
Tento program je presne pre takých lenivcov ako som ja. Všetko je pekne dopredu naplánované, ja musím len jesť :) Páči sa mi aj preto, lebo za ten mesiac, by si organizmus mal zvyknúť na trojhodinový režim jedenia a keď potom prejdem na normálnu stravu, stačí stále dodržiavať tie intervaly a jojo efekt nenastane. Skrátka by ma program mal naučiť normálne sa stravovať a aj vďaka vaším skúsenostiam a názorom mám potvrdené, či to funguje.
Keď s diétou skončím ozvem sa aké mám skúsenosti. Ahojte :)
chyt rozum do hrsti a var si sama! v ktoromsi casopise bol vzorovy jedalnicek na tyzden-5x v tyzdni to iste na ranajky-tmavy chlieb(no isto ze ti daju celozrny-ten je velmi drahy, to co je prifarbovane a osypane semienkami v obchodoch NIE JE celozrny) s tvrdym syrom, 1x tmavy chlieb s tavenym syrom a 1x susienky BEBE dobre rano(no tie su "zdrave" az ma vystiera)-tomu teda vravim pestrost. ved raz sa cez vikend chyt a navar si velke mnozstvo jedal, ktore rozdelis na porcie a zamrazis. a potom cez tyzden uz len pripadne nieco dovaraj pre spestrenie a zvysok takisto sup do mrazaka, zeleninu ovocie stale cerstvu a pecivo si skus upiect sama(ja si peciem-je to jednoduche- a tiez mrazim). ked sa chce tak sa da. zarabaju na ludskej pasivite
načo si dávať dovážať jedlá, ked sa možeš sama tak stravovat??? ja to mám odskusane schudla som 10 kil, pravidelnou stravou v trojhodinových intervaloch. vážne to funguje. snažila som sa obmedzovať aj nejaké tie nezdravé a tučne jedlá vtedy, ale nie celkom. dala som si aj sladkost aj niečo tučnejšie, napr. syry, pečivo som jedla stále, žiadne vynechanie pečiva, ved to je moje oblubene mnam. ale samozrejme som popri tejto strave aj cvičila.
Osobne si myslim že je zbytočné vyhadzovat peniaze za nejaké naplanované jedla, ked si možem sama naplanovat, čo chcem jest a rozdelit si to na 3 hodinové intervaly
ja som bola spokojná