Chcem schudnúť a chcela by som nejakého parťáka k tomu :) Myslím, ze by nam to islo lepšie... :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Kto začne so mnou od 7.4. 2010 chudnúť?
purblanka> ale ved veterniky sa mozu ci nie? ;) ja som v piatok zozrala jednu cokoladu na posedenie.. no.. stresy a vsetko.. telo si proste pytalo.. :) niekedy aj to treba.. no ale.. tak ked si doma a choroba nie je nieco vazne, tak to mozes hned aj spalit, nie? par brusakov spravit pri telke a tak...
purblanka> ahoj :) ja akurat prezivam depku z velkosti svojich lytok kedze je cas vytiahnut nejake sukne zo skrine :) a inak som sa vazila minule.. a sice to neslo nejak extra dole, ale aspon som nepribrala :) coz je super na to ako malo som sa snazila :) akurat ta salsa, jazda na koni a raz som si bola zabehat :) ale vytesujem sa z toho ze uz je teplejsie takze zas mam chut na vodu.. veeela :) a posledne dni si zas davam pozor na to co jem, tak snad to pojde zas trosku dole.. :) tebe sa ako dari?
tak ja som marod,a nejak sa mi nedarí:(,ale do kelu,nved ma niektorá nakopnite a vynadajte mi.Viete čo všetko som žrala minulý týždeň???Zákusky :(.......a nie jeden,ale 2 skoro každý deň,a to tie čo maju najviac tuku.Milujem karamelové veterníky....Pomôžte mi,pomoooooc.Som veľmi sklamaná,a smutná.
ahojte holky,tak ako sa vám darí?
tinka činka> a ako dlho uz robis tie brusaky a chodis behat? podla mna 3*tyzdenne 3 km a 150 brusakov je super. A kam chodis behat? Asfalt alebo nejaky park? Ja toho nejak vela nerobim co sa fyzickej aktivity tyka :( 2*tyzdenne tanec po hodine - to je asi jedine co robim pravidelne. Inak obcas si idem na par minut zabehat (dnes rano som sa akurat zobudila ked neprsalo, tak som si dala dve kolecka okolo bloku), sem tam brusaky alebo nejake ine cviky, co ma napadne.. obcas plavanie.. snazim sa chodit viac pesi aj po schodoch... ale malo.. :( no s tym behanim by som chcela zacat, dufam ze aj zajtra sa podari :) ale ja by som toho vela chcela a furt len kecam :)
173-175 KE
tinka.. idu hore lek kg alebo aj cm? ked tak vela cvicis, skus sa riadit skor podla tych cm.. svaly su tazsie ako tuk
REW ja môžem s tebou začať chudnúť. Kg máme skoro rovnako a výšku ty máš asi akú?? Napíš aj odkiaľ si . Ja z KE.ďakujem. tinka
AHOJTE.rew ty si z KE?? Tak som sa dočítala aspoň. Koľko ste schudli a ako dlho beháte? Stačí 3xkrát do týždňa 25 min.?? Ja tak chodím behať a to po 3 km. No efekt žiaden a som na váhe ešte aj pribrala. Mám 160 cm a váhu 55 kg. A tak prosím o radu ako na to aby šli kg dole. No a ešte aj brušáky som robila denne 150. No keď idú kg hore som znechutená aj keď je to asi svalstvo,.Prosím poradte.dakujem Tinka