Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Masaze

Príspevok v téme: Masaze
AdamKrt

V ramci predohry robi vela ludi svojim partnerom masaze. Teraz nemyslim intimne masaze - vnutorne, ale vonkajsie.

Pouzivate nejake masazne prostriedky - oleje, lubrikanty, natery, balzamy na telo ?

Skusal som uz vselico, ale niekde som videl, ze vo filmoch sa natieraju napr. priezracnym detskym olejom, alebo olivovym olejom, ci roztopenym maslom. Posledne dve budu asi pekne klzat a mastit, cize predpokladam, ze nieco take je mozne robit iba vo vani, ak clovek nechce mat na sebe nalepenu kazdu smietku :) Ale co detsky olej - vsiakne sa, ci je to rovnako klzke ? Pripadne ine pripravky na pouzitie, aby bola masaz prijemnejsia pre oboch ?

AdamKrt

Dakujem, skor som mal na mysli osobnu skusenost. Na internete sa da najst toho habadej. U mna bola pred mnohymi rokmi jedna skusenost s levandulovym vonnym olejom, ze to bolo take, ze to presmradilo cely byt, az cloveku bolo na zvracanie. Tak som chcel len osobnu skusenost, ze ake dojmy mal clovek z toho.

AdamKrt

Su nejake telove mlieka, ktore obsahuju nejake latky, ze by to cloveka pekne uvolnilo...?

Alebo mate niekto skusenosti s nejakymi eterickymi olejcekmi - myslim aromaterapia, co by mali nejaky dobry vplyv na telo, uvolnenie....

jaLENja

Tak ja si myslím, že dať pod seba uterák by nemal byť problém :) Aj tak treba prezliecť plachty, ak nepoužívate ochranu, však z partnerky tiež niečo vyteká :)
A najlepšie sú asi telové mlieka :)

AdamKrt

No dakujem, to uz rovno mozem dat igelit co sa pouziva na stahovanie :) By som nic ine nerobil, len pral. Vsetko doflakovane, dakujem nemusim. Tadial cesta nevedie.

Pouzivam uz istu dobu niektore emulzie, co sa pouzivaju aj napr. pri sporte. Ono je to take mastne, ale po istej dobe sa to vsiakne, takze sa clovek moze prevratit na druhu stranu a nerobi za sebou flaky. Hladam takto vsakovake mozne druhy olejov a emulzii pre kvalitne uvolnenie pri masazi.

Zatial som skusal neutralne, chladive mentolove. Este mam v plane vyskusat na buduce hrejive, borovicove. Co som cital, tak vraj dobre su mandlove. A ze aj z cokolady sa robia rozne masaze, zabaly...

Hrejive gely obsahuju tusim kapsaicin /vytazok zo stiplavych paprik/. Skusali ste ich niekto ? Trebars, aky to ma vplyv na urcite partie ? :)

Help

Adam- celofan natiahnes na plachtu a nezamastis ju:)
Ale to uz by bol extrem:)
Ved prezlecies plachtu a vyperies....problem??:)