Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Masaze

Príspevok v téme: Masaze
AdamKrt

V ramci predohry robi vela ludi svojim partnerom masaze. Teraz nemyslim intimne masaze - vnutorne, ale vonkajsie.

Pouzivate nejake masazne prostriedky - oleje, lubrikanty, natery, balzamy na telo ?

Skusal som uz vselico, ale niekde som videl, ze vo filmoch sa natieraju napr. priezracnym detskym olejom, alebo olivovym olejom, ci roztopenym maslom. Posledne dve budu asi pekne klzat a mastit, cize predpokladam, ze nieco take je mozne robit iba vo vani, ak clovek nechce mat na sebe nalepenu kazdu smietku :) Ale co detsky olej - vsiakne sa, ci je to rovnako klzke ? Pripadne ine pripravky na pouzitie, aby bola masaz prijemnejsia pre oboch ?

mia134

ale samozrejme nie cely sa vstrebe, tie vlasy a tak sa budu trochu lepit nech ju natries cimkolvek, mozno telove mlieko sa vsiakne ak ma suchu kozu ale aj tak ... nieco tam vzdy ostane.

mia134

my pouzivame detsky olej, teraz mam johnsons taky fialovy, dobre vonia a celkom dost sa ho vstrebe takze sa potom nezamasti cela postel :)

AdamKrt

Fajn ako, v com ? Iba klzky, ci sa aj vsiakne ?

Nechcem totiz, aby ked sa partnerka prevali na chrbat, tak mala nalepene napr. vlasy, smietky na chrbate, alebo som musel hned menit deku, plachty...