Brigáda - dokladanie tovaru

Príspevok v téme: Brigáda - dokladanie tovaru
sťž

ahoj! mam 16 r., som študentka a brigadujem v tescu pri pokladni, celkom ma to baví, ale podla zmluvy musim odpracovat 20 hodin tyzdenne co ma popri studiu vyčerpava. Tie 3 mesiace+ prazdniny uz neako zvladnem, ale buduci skolsky rok mi pribudne mnozstvo tazkych maturitnych predmet a kedze vzdelanie je pre mna number one, tak prácu budem musiet nechat.

No ale ja neake tie peniažky potrebujem, nemusi to byt tolko co zarobim teraz (t.j. 250€ mesacne) ale aspon tretina z toho, kedze mama ma minimalny plat a je rozvedena, nemam ziadne vreckove a tiez z niecoho zit musim.

Tak by som sa chcela spýtať či nemáte niekto skussenosti s vykladaním tovaru, koľko ste zarobili, koľko ste museli odpracovať hodin a či ste robili cez agenturu alebo priamo pre konkretný supermarket/hypermarket

Ďakujem za reakcie :)

Dejla

Ešte som zabudla dodať, že ty nie že musíš odrobiť 20 hodín ty MÓŽEŠ odrobiť maximálne 20 hodín... a preto tá koza...

Dejla

.... neviem aká stará je táto téma ani som sa nepozrela ale nedá mi to...
Ty koza... máš 16 rokov a nechali ťa pri pokladni ? v našom tescu kde ja pracujem je podľa zmluvy že za pokladnu nemôžu ísť mladší ako 18 to je za prvé, ale aj tak robia takže neviem ako to je, za druhé to máš preboha kolko na hodinu ked zarábaš 250€ ?... lebo my čo sme na ploche máme na hodinu viac ako pokladníci a max. 56hod.mesačne... takže zse nechápem ako je to možné... ty musíš byť riadne vyšťavená.... pokladna je vraj najhoršia robota.... sedíš nepohneš nemôžeš mať pri sebe vodu 5 hodín v kuse, no by ma je*lo :)

Falco101

Wau som si tu precital vsetko co ste tu pisali je to fakt zaujimave ale tak mate to uz tam asi dost prezite ako som cital a chcem sa spytat ako mal by som ist do teska a tam sa nahlasit alebo ako ? diki za odpoved

78777

Dobrý den chcela by som sa spytať či niekto nevie od koľkých rokov sa dá brigádovať a či je to v každom tescu rovnaké dakujem..

biopich

ja som vykladala tovar v tecsu ale na trvaly pracovny pomer. Zalezi od toho ake mas vedenie. Ja som sa do nicoho nestarala ked sa ma zakazanik opytal kde daco najde tak som mu povedala prepacte ale ja pracujem pri potravinach opytajte sa na informaciach. Nevedeli pochopit ze kazdy tam ma na starosti nieco ine a ja niesom chodiaca encyklopedia ktora vie ako funguje ta pracka ci nejaka elektronika a podobne. Tiez sa na mna vyvrsovali ako to ze to neviem, ked tam pracujem. Este raz som povedala nech sa paci na informaciach su tam od toho aby vam odpovedali na otazky otocila som sa a isla som si za svojou pracou. Zo zaciatku to bol brutus kym som sa naucila co kde je potravin je strasne vela ani si to clovek nevie predtsavit. Chodili aj za mnou kolko stoji to a to. Stale som ich poslala ku pristroju na ceny alebo nech sa opytaju na pokladni. Nikdy som za to zdrbana nebola ale ulahcite si nervy. Jeden bezdomovec ma aj zdrbal ako to ze nemame cuco ze cuco tam je stale :D a take no treba pevne nervy. My sme mali blbe vedenie a aj ked ma veduci chvalili ze tolko tovaru kolko som vylozila malokto vylozil a aj tak som u manazera bola chudera co nic za noc nespravila, stale ma zavolal do skladu vytiahol letak a zacal sa ma pytat co mame v akci chodil ako debil a hlavne ked priali novych brigadnikov ti vykladali tovar aj tam kde nemali nevedeli pochopit ze tam je ean a podla neho maju aj pozerat, no manager pravdaze povedal ze to ja tak vykladam :D. Vyhodil ma pre prkotinu, potom vyhodili aj jeho ... inak praca to tazka nieje. Koho trapi vaha aj tam schudne co sa nazdviha veci a nachodi po hypermarkete :)plat sme mali o nieco vyssi od tych co pracovali pri pokladni plus priplatky za nocne zmeny. Alo ako brigadnici urcite menej zarabali no to neviem na isto nikto o plate rozpravat nemal..

lienocka12

ahoj sťž....beru do toho Tesca v Pk brigadnicky aj cez prazdniny?....lebo ja som z Jura....momentalne robim v Pezinku na mestskom urade(prefocujem listiny)....no o chvilu pre mna zamestnavatelka uz nebude mat robotu a tak sa uz obzeram po niecom na leto.....kedze teraz idem na vysku a moji rodicia mi nemaju z coho platit ani obedy brigadu dost potrebujem

a v tom Tescu....stava sa vam casto ze ti chybaju peniaze?....lebo toho by som sa tam dost bala