ahojte kocky, pre mna najhorsia lebo som studovala na vyske a tato praca ma psychicky ubijala, ale nielen to, hoci mam 24 (vtedy 20) vyzeram ako 17 rocna naivna studentka a tak si to na mne nespokojni zakaznici ventilovali jedna radost, stale nespokojni, uhundrani a viete ako to je ked chyba ean...treba cakat a uz sa napocuvate...hned prvy den mi v tescu zabudli ukazat nalepene bezpecnostne pasky na alhohole a ked presla zakaznicka pipajuc pomedzi stlpiky uz to bolo...vratila sa ku mne a zacala kricat na cele tesco, ze aku hanbu som jej urobila, ze som chudera neschopna a preco tam robim ked ani to jedno neviem...ze taku hanbu jakziv nezazila a co si teraz ludia pomyslia a ine hlasky...vsetci sa samozrejme pozerali...musela prist ochranka, aby ju zobrali von aka bola hlucna, pritom som sa slusne ospravedlnila...vtedy som sa skoro rozrevala...neviem ako to je teraz, ale to tricko som si nosila kazdy den do prace a osobne veci zamykala v skrinke pre zakaznikov, na wc som chodila tiez na zakaznicke...a plat som mala 34 Sk na hodinu, vtedy to nebolo ani jedno €uro...
skutocne som nerobila za pasom takze iste to tam bude horsie-nemozem porovnavat, ale z toho co som si ja vyskusala bolo tesco pre mna velmi narocne, dalsie leto som predavala suveniry - tak to bola rozpravka, cely den na vzduchu, rozpravkovy plat, sefka sekera, ale vedela ocenit a tak sa stavalo, ze zaplatila aj viac ako musela...
vyskusala som aj chyznu v rakusku na konci sezony 1 tyzden brigada...makacka od svitu do mrku, radiatory aj lustre sme cistili zubnymi kefkami (to vazne), ale ten plat...kludne by ste za to na kolienkach s tou kefkou dlazku umyvali...a jednanie prisne, ale ludske...a hlavne vdaka za robotu, ktoru pre nich robite...