Ako vonia bio kozmetika? Nie je to odpudzujuca vona, ak som zvyknuta na parfemovane kremy? Celkom ma zaujala ponuka Saloos, ale nechcem riskovat, ze mi to nebude vonat a zbytocne vyhodim peniaze. Mam na mysli to bambucke maslo alebo krem na nechty. Dakujem
Ako vonia bio kozmetika? Napr. Sallos?
ta znacka je super.. tiez ju pouzivam uz dlhsie.. mne sa velmi paci ako vonia toto.. www.annemarieborlind.sk :) ten energizer je poklad.. plet mam po nom taku rozziarenu.. a to ako vonia to je bonus.. :)
mne najviac vonia LL regeneration línia od Annemarie börlind..najradšej by som z toho kremu aj ochutnal :D..a je to bio.Konecne nieco co som nasiel na suchu podrazdenu plet.Do tyzdna bolo po probleme.Som cumel ako puk...no neviem ci nezbankrotujem pri tej cene
Tie spotene
A to, ktore vajcia chodia na aerobik?
Ahoj, smrdi to ako neumyté vajcia po aerobiku
Ahoj, smrdi to ako neumyté vajcia po aerobiku
Ahoj, mrkni stránku www.nasebio-eko.sk, napr. článok nasebio-eko.sk
alebo o parfumácii: nasebio-eko.sk
ja odporučam na začiatok ak chceš sa zasvätiť do bio kozmetiky určite ružovú vodu :))))) ja to velmi dlho použivam namiesto roznych parfemov! ale aj na odličovanie a len tak na pleť! super vecička všestranna, rovno si kup velké balenie
ja použivam tuto -odkaz odstránený-
Ties mam dobru skusenst s toutoznackou, aj moja mama ju dlho uz pouzivala, som to nejak podedila po nej hehe ;-)
Ja používam momentálne toto priody. sk/pletove-kremy/201-priody-5-zlozkovy-ocny-krem-s-resveratrolom-sepilift-sheabutter-aloe-a-jojobou-8588006372014.html ak ti to nejak pomôže :-)