Ako vonia bio kozmetika? Nie je to odpudzujuca vona, ak som zvyknuta na parfemovane kremy? Celkom ma zaujala ponuka Saloos, ale nechcem riskovat, ze mi to nebude vonat a zbytocne vyhodim peniaze. Mam na mysli to bambucke maslo alebo krem na nechty. Dakujem
Ako vonia bio kozmetika? Napr. Sallos?
Ja mám tiež veľmi rada vôňu prír. kozmetiky, popravde klasická drogerka i už smrdí, je tam cítiť niečo strašne umelé
Veď si kúp oleje podľa typu pleti a daj si tam silice podľa seba. I keď aj tie sa dajú "naordinovať" podľa typu pleti. Alebo sa dajú pridávať do bambuckého či kakaového masla. V kakaovom mám teraz mätu, borovicu a čajovník. Predtým tam bol čajovník a ylang-ylang či čajovník a geránium.
Aj klasické krémy sa dajú robiť. Či šľahané maslá a balzamy. Len na klasické krémy potrebuješ aj emulgátor. A tiež si tam pridáš, čo chceš.
A čo sa týka toho bambuckého masla, tak ak je biele (a podľa obrázkov je), tak je rafinované. Nerafinované je krémové s dymovou vôňou. Tak bacha.
ahojkii podelis sa aku kosmetikiu pouzivas??? :) vona citrusov a maty je lakava
Vačšinou nevonia niak silne, ke´dže su používané len prírodné ingrediencie. A keď už su parfemovane tak vačšinou vonaju po citronovej trave, mate a podobných prír. vôňach :) mne to velmi vyhovuje, žiadne agresívne chemické zložky
ahoj, pouzivam ich olejceky namiesto kremu a su super. Ta vona taka nevtierava, totalne prirodzena skoro nie je ani citit. Vyskusala som kozmetiky habadej aj dalsie auto by som za nu mala ale tato sa mi zda perfektna a ta cena no nie je o com.
posuvam dalej
Mne ani tak nejde o to, ze je to bio produkt, ale na kremiky a kozmetiku som maniak a kedze mam suchu pokozku a stiepaju sa mi nechty, rada skusam a hladam co mi pomoze. Minule som objavila predajnu s touto znackou a kedze som ju casto videla v casopise, skusila by som ju.
Tiež ma to zaujímalo nez som si jeden z krémov objednala (objednala som si bambucké maslo)a musím povedať že vôňu nemá takmer žiadnu :D Pre mna je to ale plus... mám rada neutrálne vône :) každopádne sa nemusíš báť. Kozmetika Salloos je v pohode a som nadmieru spokojná :)