chlapi, co vas tam dole tak taha?

Príspevok v téme: chlapi, co vas tam dole tak taha?
mia134

Tak ked uz tu mame otvorenu debatu o hrubych vtakoch :)napadlo ma spytat sa, co vas chlapov az tak velmi pritahuje medzi zenske nohy? Myslim tym oralny sex samozrejme. Totiz, nestretla som chlapa, ktory by mi to nerad robil,az to bolo niekedy divne, lebo ich to bavilo viac nez mna :)) tak CIM to je ze vam tak chutime ci co??

branders523

mno aj ja by som si dal,,,ale moja priatelka nechce,,tiez sa tak stresuje ako...och.... proste mna to fascinuje!!!Ona mna moze ale ja ju nie!!!potvora§§§:D :D

miroo01

takto som nad tym nikdy nepremyslal ale ked to tak beriem vzdy som jej to spravil lebo som to chcel ja a nie ona... ked to chce chlap tak si o to povie zena mozno tiez ale nie ta moja a mozno ze to bude aj tym ze vas mozme pozorovat ako to vnimate a co prezivate nie ze by to neslo aj pri sexe :) najlepsie na tom je ze to vzdy konci sexsom

mia134

ja sladke nejem, lebo mi nechuti, jedine cokolada nad 50% kakaa. ani maso nemusim, mam ho tak raz do tyzdna. skor mam skusenost, ze sprchace robia sarapatu:( a pracie prostriedky.

PetoSmeto

Ta mikroflora zavisi od pH. Ak si udrzujete spravne pH telesnych tekutin, tak tam tie probiotika vydrzia a udrzia pod kontrolou kvasinky a inych parazitov.
Vacsina zien sa vsak prekyseluje cukrom, sladkostami, masom, a ktomu nic poriadne nesportuje, a stale sa stresuje s blbostami, vyraba si problemy. Potom je telo prekyselene, mikroflora sa oslabi, a... problem a vseliake zapaly su na svete. :-)

AdamKrt

niekto:

Ono samozrejme nikto nehovori, ze taku dole dolepenu si ma zena ju nechat. Predsa si ju potom tiez vyumyva. Naviac, kedze s partnerkou pouzivame Pharmatex, ten kvasinky nici, pokial viem.

No a kebyze aj nepouzijem Pharmatex, tak ked partnerku robim, tak ked robim predohru dobre, tak musim vymenit minimalne 2 uteraky, co su mokre od jej striekania :) Po takej jej "sprche" tam neostane nic :)

niekto

pozri stym treba ratat ked sa robia taketo veci
tak isto stym musi ratat aj tvoj partner
chut a vona meni pocas cyklu
ako vzdy je to o komunikacii...

je to bezne ze baby kvoli tomu stresuju ja to risim tak ze jej proste poviem ze az by mi to bolo neprijemen proste prestanem a nic sa nedeje :)

mia134

Dakujem za nazory :)
Ved prave...problem je, ze my zeny tam dole cosi dostaneme ani nevieme ako, z hodiny na hodinu, trebars vcera nic, ale dnes nesadne sprchovy gel a hned sa to tam obrati hore nohami ta mikroflora :)a preto je tazke to ustriehnut, zas nemozme to stale cuchom kontrolovat "D
Tak ale snazime sa byt zdrave aby sme sa nemuseli ked pride na vec, obavat, ci to tam nezapacha :)teda ja urcite.

niekto

suhlasim s adamom az na to vylepsovanie co kolvek sladke urobi radost kvasinkam tkze stym by som bol opatrny

ked to je neprijemne tak to sprcha predtym isti malo by to stacit

vona aj chut mozu byt nadruhu stranu aj velmi vzrusujuce aj ked to nieje take vonave

niekto

suhlasim s adamom az na to vylepsovanie co kolvek sladke urobi radost kvasinkam tkze stym by som bol opatrny

ked to je neprijemne tak to sprcha predtym isti malo by to stacit

vona aj chut mozu byt nadruhu stranu aj velmi vzrusujuce aj ked to nieje take vonave