Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapi, co vas tam dole tak taha?

Príspevok v téme: chlapi, co vas tam dole tak taha?
mia134

Tak ked uz tu mame otvorenu debatu o hrubych vtakoch :)napadlo ma spytat sa, co vas chlapov az tak velmi pritahuje medzi zenske nohy? Myslim tym oralny sex samozrejme. Totiz, nestretla som chlapa, ktory by mi to nerad robil,az to bolo niekedy divne, lebo ich to bavilo viac nez mna :)) tak CIM to je ze vam tak chutime ci co??

janekMY33

buc rada ze tich chlapou to v tvojom pripade pritahuje ked budes mat kvasinky a podobne veci uz sa tam hrabat nebudu

AdamKrt

Obcas sa stane, ze vona/chut nemusi byt najidealnejsia. Vsetko zavisi od viac faktorov. Pri dobrej hygiene je to jedno - po umyti je to neutralne, uplne bez problemov. Chute sa mozu lisit, tak ako u produkcia stiav u muza, podla stravovania - ake druhy jedal, korenia, alkoholu atd... Inak sa to da rozne vylepsovat. Napr. slahacka, pikao. Alebo dat si do ust len nejaky cukrik a hned to ma inu chut :)

mia134

hm, a stalo sa vam niekedy, ze vam trebars bola neprijemna ta vona? lebo logicky, nam maloktorej je vlastna vona prijemna, hoci zatial ma kazdy presviedcal ze pre neho je to naopak:)

yxo

to je proste nieco uzastne byt tam dole...a mnohi to robia preto lebo ked idu tam dole tak je to zaruceny orgazmus....