Prvý sex, kedy,kde a či sa Vám to páčilo

Andrej12

mas uplnu pravdu ved ma miluje a bohuzial som jej raz povedal ze co ma trapy a chudatko sa potom trapila mal by som nato zabudnut sak som sa snou aj zasnubil a chcem si ju zobrat v najblisich 2 rokoch tak uz sa budem snazit sa stym nezaoberat aj ked to je tazke

Andrej12

dakujem ti kvietok mas uplnu úrafdu musim sa stym zmierit ide to tazko ale cas to sprafi ale dakujem ti je mi lepsie

kvietok23

Andrej, citala som tvoje prispevky aj v inych temach, ale nieco take je skoda rozoberat a zbytocne sa nad tym trapit. Moj priatel mal tiez predo mnou ine. Nie som z toho sice nadsena, ale milujem ho pre to, aky je, a nie pre to, aky bol. Minulost treba hodit za hlavu a uzivat si pritomnost:)

kvietok23

giginkaa, precitaj si moj prispevok nizsie. ja som o panenstvo prisla az v 19. a nikto na mna nepozeral ako na nenormalnu. to len dievcata si tuto somarinu "nahovaraju" . Pockaj si na toho praveho a nerob to len kvoli tomu, ze uz nechces byt panna. Ved byt pannou nie je hanba, ale cest. A chlapci si taketo dievcata velmi vazia.

Andrej12

ja ti len radim vermi a raz sa mi podakujes a na ostatnych sa vyser vies aky bude tvoj nastavajuci stastny ked zisti ze bol prvy ani si to newies predstavit