Ahojte mala som prvý sex asi pred mesiacom len neviem či je môj priaťel ten pravý aké máte skúsenosti?Neotočí sa mi chrbtom? Bola som preńho dobrá?Začal sa správať úplne ináč ako pred tým.Poradte Ďakujem
Prvý sex, kedy,kde a či sa Vám to páčilo
Hm... Ja som prvy sex zazila v 17tich na Silvestra a popravde to nebolo nic moc..:) V priebehu zacali buchat na okno priatelovi znami, ktori prisli slavit koniec roka, takze sme viac menej prestali v tom najlepsom. Teda... Niezeby to za nieco stalo :D predsalen to bolo prvykrat... Ale nas vztah sa vobec nezmenil, len sa posunul niekam dalej :)
Podľa mňa sa každý chalan po prvom sexe zmení...
Ale ozaj, treba sa porozprávať, alebo to skúsiť znova a pri tom sa ho rovno spýtať ako sa mu to páči, čo by chcel a ak máš chuť aj ty na to isté....
Ale nerieš to prosím ťa pri jedle :)
`niekto` ma pravdu... moja polovicka by sa doteraz trapila keby sme si moju komunikaciu s inymi zenami nevysvetlili :)
statisticky(zdroj:moja hlava) svoj zivot prezijes s niekym uplne inym ako bol tvoj prvy chalan.. samozrejme vynimky potvrdzuju pravidlo.. vid mna :))
jasne ze sa zacne inac spravat a lepsie ako je to pred tim tak to urcite nie bude to len horsie a horsie
preto sa treba rozpravat a nie si domyslat
jasne, mas pravdu ale niekedy je to uplne naopak
vobec nemusi byt pravda to je ciste domyslanie ktore nici vstahy
treba sa rozpravat
vacsina vstahou konci prave kvoli nedostatku komunikacie
zeny zvyknu robit z komara somara dusia to v sebe a trapia sa uplne zbitocne
ved sa sprava inak tak ho asi zacala nudit
omg typicke zenske domyslanie Lillss
KOMUNIKACIA!!!!
otvoreny rozhovor bez vycitania nic viac to nechce