Ahojte, téma výtoku sa tu spomínala mnohokrát, no môj problém je už vyše roka ten, že ma neustále páli sliznica na genitáliach, ale iba vonku. Aj ten výtok trošku je extrémnejší ale nepáchne a mení sa tak ako má. U lekára som bola nič nenašiel, tak sa pýtam, ak niekto má stým skúsenosti čo robiť. Ja neviem či som alergická ale tak zmenila som prášok, intímne mydlo, rôzne mastičky či probiotiká som vyskúšala. Aspoň pri styku mám pokoj tam necítim nič. Čo ešte vyskúšať?
Problém s pálením
svrbenie a pálenie veľkých a malých pyskov môže byť spôsobené aj alergiou alebo kraurózou iný názov lichen, ale to by videl lekár ked vyšetruje pacientku...
podla mna ked ti doktor nic nenasiel tak to uz moze byt aj psychickeho povodu...myslim tym ze stale na to myslis a stale si myslis ze ta to svrbi...a pritom keby si na to zabudla tak by si zistila ze ti nic nie je...niekedy to tak byva, naozaj
tiny a skus nosit volnejsie rifle nie tak obtiahnute ked sa ti to v rifliach zhorsuje a smaozrejme bavlnene nohavicky
tiny
kde máš svrbenie? v pošve? alebo ťa svrbí a páli nad pošvou (veľké a malé pysky)?
skus nejake cipky na obnovenie vag.prostredia, ine neviem poradit ked mas vysetrenia od gyn. ok
Ďakujem za rady ale práve v období pálenia som chodila ku lekárovi a sterom mi nič nezistil a žiadny biely hrudkovitý výtok som nemala mykózu som mala x krát a viem presne príznaky takže to vylučujem aj na základe sterov a X náštev u lekára, ktorý tiež nevie čo somnou.
tu je vela rad, priznaky kvasinie:palenie, svrbenie, obcas bolest v podbrusku, biely nezapachajuci vytok/niekedy aj hrudkovity/
su to kvasinky asi, na to pomaha canesten,alebo nieco na baze klotrimatizolu, tablety/čipky/ alebo krem. Vznikaju ked sa zmeni prostredie v posve, moze to byt z ATB, vela sladkosti, stresu, choroby, HAK...
ja som citala niekde ze to moze byt aj s antibiotik, je to pravda? co vtedy robit?
Super díky, skúsim tu sodu a trvá to vyše roka takže žiadne tanga kondomy parfumované intimky či lacné intimne gély nepoužívam takže z toho to nemôže byť. A dokonca mi to prejde niekedy no zas sa objaví a spárvne keď mám rifle je to na nevydržanie.