Problém s pálením

Príspevok v téme: Problém s pálením
tiny

Ahojte, téma výtoku sa tu spomínala mnohokrát, no môj problém je už vyše roka ten, že ma neustále páli sliznica na genitáliach, ale iba vonku. Aj ten výtok trošku je extrémnejší ale nepáchne a mení sa tak ako má. U lekára som bola nič nenašiel, tak sa pýtam, ak niekto má stým skúsenosti čo robiť. Ja neviem či som alergická ale tak zmenila som prášok, intímne mydlo, rôzne mastičky či probiotiká som vyskúšala. Aspoň pri styku mám pokoj tam necítim nič. Čo ešte vyskúšať?

annegarde

pridajte sodu bikarbonu.Do 2 dc pridajte lyzicu sody -bykarbony,a poumyvajte sa,pripadne si urobte sedaci kupel.Tymto problemom trpi viac zien,len o tom nehovoria,ale to ticho znasaju...Ide o plesen,ktoru neviddno,darmo,ze ste cistotna,pouzivame verejne wc,,lahko sa nachyta.Nikdy nesadajte pri potrebe! Soda je zasadita,cize zastavuje zapal a kvasenie! par umyti a mate po probleme.Tento problem palena -ma vela ludi aj pod palcami na nohach.nic nevidno a pali na nevydzanie.Tiez ide o druch plesne,pomozte si mocenim noh v roztoku sody bykarbony.

aluska1

skus pouzivat bavlnene pradlo a nie synteticke...a nie tangace ale obycajne

a ja mavam taketo problemy aj ked mam napr rifle a doslova sa mi to tam spari