Bolesti chrbta

Príspevok v téme: Bolesti chrbta
Fischerka

Ahojte, pred nedávnom som si kúpila nový matrac, keďže ten starý som už mala veľmi vyležaný a ležala som na ňom akoby v takje kolíske. Teraz ako spávam na novom matraci, tak som začal cítiť kríže. Nie je to nejaká bolesť, len taký pocit napätia. Myslíte, že by to mohlo byť z toho, ako si chrbtica zvyká ôežať na tvrdom rovnom matraci alebo treba hľadať príčnu inde?

michal663

No problém bol v tom, že si si kúpila zlý matrac. Asi nepatril k najkvalitnejším. A s nížšou cenou prichádza aj nižšia kvalita, nižšia hustota peny a matrac sa potom po chvíľke preleží a začne prepadávať. Následne sa na ňom leží zle a chrbát trpí. Výber matracu je komplexná vec, preto odporúčam tento návod: www.barige.sk je v ňom úplne všetko o výbere matraca. Stačí prečítať a takýto problém by sa ti nestal :)

andula3

ja mám zdravotnú poisťovňu Union - nič som neplatila. Podávajú infúzie podľa potreby, injekcie, predpíšu i lieky, ale hlavne snažia sa liečiť - stimulovať nervové zakončenia. Ak chodíš na rehabilitáciu - masáž by sa nemala aplikovať na bolestivú časť, kde je hernia a potruzia - aj mňa to zvykne rozbolieť, PRT - obstrek pod CT, ozonoterapia. Ináč prepáčte, ale mám pocit, že Vám asi tie tabletky asi vyhovujú, potom snáď operácia a invalidný dôchodok. Prepáčte nechcem Vás uraziť, viem sama, že sú to niekedy ukrutné bolesti , ale musíte proti bolestiam bojovať a hľadať, čo Vám je najlepšie

Help

andla3- a co to tam obnasa?
Aku metodu liecby praktizuju??
Ja beriem Liricu....je to liek na tu chronicku bolest.
Zatial ziadna zmena.

Help

Adka:)
nic nie je stratene:)
Si mlada a neverim,ze sa to po case nezlepsi:)
andula3 to v celku pekne opisala a ty by si si mala z toho zobrat rady :)

andula3

Skús vyhľafať vo svojom meste ambulanciu chronickej bolesti. Ja tam zájdem stále, keď mi začína trpnúťt ruka alebo noha a mám pocit, že nespravím ani krok. Ambulancie chronickej bolesti sú dobre vybavené a sú tam skúsení a chápajúci lekári /to je aspoň moja skúsenosť/.

Help

andula3- v podstate mas pravdu,ale ak to nejde,tak to nejde:)))
Mne uz aj lekar povedal,ze svetlu buducnost nevidi ani s cvicenim. A to cvicim kazdy den a nic.....len bolest.