Ahojte, pred nedávnom som si kúpila nový matrac, keďže ten starý som už mala veľmi vyležaný a ležala som na ňom akoby v takje kolíske. Teraz ako spávam na novom matraci, tak som začal cítiť kríže. Nie je to nejaká bolesť, len taký pocit napätia. Myslíte, že by to mohlo byť z toho, ako si chrbtica zvyká ôežať na tvrdom rovnom matraci alebo treba hľadať príčnu inde?
Bolesti chrbta
No problém bol v tom, že si si kúpila zlý matrac. Asi nepatril k najkvalitnejším. A s nížšou cenou prichádza aj nižšia kvalita, nižšia hustota peny a matrac sa potom po chvíľke preleží a začne prepadávať. Následne sa na ňom leží zle a chrbát trpí. Výber matracu je komplexná vec, preto odporúčam tento návod: www.barige.sk je v ňom úplne všetko o výbere matraca. Stačí prečítať a takýto problém by sa ti nestal :)
noo ono to s tými bolestami az take jednoduche neni. lieky mi uz lezu hore krkom. uz neviem co mam robit
ja mám zdravotnú poisťovňu Union - nič som neplatila. Podávajú infúzie podľa potreby, injekcie, predpíšu i lieky, ale hlavne snažia sa liečiť - stimulovať nervové zakončenia. Ak chodíš na rehabilitáciu - masáž by sa nemala aplikovať na bolestivú časť, kde je hernia a potruzia - aj mňa to zvykne rozbolieť, PRT - obstrek pod CT, ozonoterapia. Ináč prepáčte, ale mám pocit, že Vám asi tie tabletky asi vyhovujú, potom snáď operácia a invalidný dôchodok. Prepáčte nechcem Vás uraziť, viem sama, že sú to niekedy ukrutné bolesti , ale musíte proti bolestiam bojovať a hľadať, čo Vám je najlepšie
musim off,ale precitam si vas neskor:)
andla3- a co to tam obnasa?
Aku metodu liecby praktizuju??
Ja beriem Liricu....je to liek na tu chronicku bolest.
Zatial ziadna zmena.
noo heeej ale tam potrebuje odporucenie od obvodnej lekarky ze alebo neurologicky
Adka:)
nic nie je stratene:)
Si mlada a neverim,ze sa to po case nezlepsi:)
andula3 to v celku pekne opisala a ty by si si mala z toho zobrat rady :)
Skús vyhľafať vo svojom meste ambulanciu chronickej bolesti. Ja tam zájdem stále, keď mi začína trpnúťt ruka alebo noha a mám pocit, že nespravím ani krok. Ambulancie chronickej bolesti sú dobre vybavené a sú tam skúsení a chápajúci lekári /to je aspoň moja skúsenosť/.
achjaj mame to tazkee. jedine co cem je zdravie
andula3- v podstate mas pravdu,ale ak to nejde,tak to nejde:)))
Mne uz aj lekar povedal,ze svetlu buducnost nevidi ani s cvicenim. A to cvicim kazdy den a nic.....len bolest.