Divne stavy pri zaspavani

Príspevok v téme: Divne stavy pri zaspavani
veverqua

Ahojte. Uz par tyzdnov mam taky cudny problem pri zaspavani. Ked uz pomaly upadam do spanku, odrazu sa strhnem v nevysvetlitelnom strachu, ze nemozem dychat a musim sa az posadit a predychat to. Je to nieco ako panicky atak, ale stava sa mi to len v posteli, obycajne sa to parkrat opakuje, kym konecne zaspim. Potom cez noc uz sa nebudim a spim dobre. Momentalne prezivam stresove obdobie a pred spankom sa mi v podvedomi prehana mnozstvo myslienok, co by asi bol mozny dovod tohto vsetkeho. Ma alebo mal niekto z vas niekedy podobny problem? Na internete som o tom vela nenasla. Dakujem.

monamini

asi kazdy ti napise, ze to mas z toho stresu, ktory prezivas...mala by si s tym stresom nieco robit...a potom uvidis, ze ta opustia aj tieto divne stavy, ktore mavas..

Kubo11

Prirodzene123 - Nie si na šarlatánstvo a propaguješ Reconnective Healing od Dr. Eric Pearl. To ako keby som napísal: Nie som na čarodejnice verím len bosorkám.
Používa sugescie a hypnózu na ťahanie peňazí od ľudí.
Skúsenosti ľudí:
1. Čaroděj Made in USA.
2. Je to zlodějna a podvod. Eric Pearl je nabubřelý arogantní šarlatán, který sepsal knihu plnou nesmyslů a pak založil první léčitelský multilevel marketing. Necpěte jim peníze do chřtánu.
3. Prodává svou metodu důvěřivcům pomocí MLM, nedá se od toho čekat nic dobrého.

Prirodzene123

Môžu to byť bloky v podvedomí, nespracované podvedomé traumy a všetko podobného, stres... Niesom na šarlatanstvo, behanie kyvadielkami a podobné úkony... Je tu však moderný systém na prácu s podvedomim - Reconnective Healing od Dr. Eric Pearl, ktorý všetky takéto podvedomé bloky dokáže odstrániť aj bez farmaceutik.

Patrik55

Treba dlhodobo akusit magne b6 forte . Pit viac tekutin nesladenych trosku zlepsit zivotospravu vseobecne . Hlavne je dolezite odtranit stres . Ak sa tazko zaspava skusit zaspavat pri TV alebo hudbe . Pripdne si zacvicit pred spankov a ist spat unaveny . Zamestnat myslienky nad niecim inym a nemysliet na tomze sa mi neda dychat alebo co mi je . Je to len stres a psichyka . Clovek si potom vsugeruje uz kade co . Vravim z vlastnych skusenosti .

Esh

Hovori sa tomu hypnagogicky zasklb. Stava sa to v stresujucom obdobi. Telo je uz velmi unavene, ale mozog este stale funguje a vysiela signaly. Napr. privelmi premyslas nad tym, co ta na dalsi den caka, alebo rozoberas nejake svoje trapenie. Mozog tym padom pracuje. Telo uz chce spat, ale akonahle upada do spanku a svalstvo sa uvolnuje, pre mozog je to znamenie, ze padas a vysle ti signal: "Pozor!" Ty sa zobudis, srdce ti busi o sto sestnast a si vylakany, co sa to s tebou deje. Ked sa to stane par krat za noc, mas po spanku. Po par takychto skusenostiach sa uz bojis zaspavat. Ale uplne zbytocne. Treba sa ukludnit. Dat si vecer dobry, upokojujuci caj. Vysledky liecby bylinkami sa zvyknu dostavit tak po mesiaci, ale problemy odijdu aj skor, lebo z nich prestanes mat strach. Dolezite je odburat stress, odtrihnut veci a negativnych ludi, ktori su vam zbytocni. Prestat sa bicovat k lepsim, no casto nezmyselnym vykonom. Snazit sa byt lepsim clovekom.

Ivan5

Ja mavam obdobny problem, mavam to vzdy nasledujuci den popripade aj dva po dni ked som si trochu viac vypil alkoholu. Ako nahle uz citim ze zaspavam akoby by ma kopla elektrina do celeho tela a stiahne sa mi hrdlo a neviem sa nadychnut zrazu, je to kratke ale vzdy ma to vydesí... predchadza tomu pocit slabosti a strasna unava a potom sa snazim aj 2 hodiny nez zaspim pricom menim polohy ako blazon. Neviem ci je to nervoveho chsrakteru alebo to ma daco so srdcom, ktore mam vtedy pocit ze mi dost bije. Ak ste to niekto zazili a nasli niaky liek ako tomu predist budem vdacny