Ahojte. Uz par tyzdnov mam taky cudny problem pri zaspavani. Ked uz pomaly upadam do spanku, odrazu sa strhnem v nevysvetlitelnom strachu, ze nemozem dychat a musim sa az posadit a predychat to. Je to nieco ako panicky atak, ale stava sa mi to len v posteli, obycajne sa to parkrat opakuje, kym konecne zaspim. Potom cez noc uz sa nebudim a spim dobre. Momentalne prezivam stresove obdobie a pred spankom sa mi v podvedomi prehana mnozstvo myslienok, co by asi bol mozny dovod tohto vsetkeho. Ma alebo mal niekto z vas niekedy podobny problem? Na internete som o tom vela nenasla. Dakujem.
Divne stavy pri zaspavani
veverqua ahoj, mne sa pár krát stalo to isté...presne viem o čom píšeš...ale viem že to u mňa súvisí so stresom, keď som v nepohode, alebo keď sa mi dlhšie nedá nezaspať a potom som z toho nervózna a čím viac sa snažím zaspať, tým viac mám ten atak...
Vdaka, pozrela som si par tem, ale myslim, ze to nie je moj pripad. Netrpim pocitmi, ze sa nemozem hybat, takze spankova paralyza to nie je. Co sa tyka spankoveho apnoe, tak za prvy priznak sa povazuje chrapanie, co u mna teda vobec nie je, mam 25 rokov, a ten problem prelaknutia mam len pocas zaspavania, pocas noci uz nie.
je tu par takych tem...pozri spankova paralyza